PERHEPÄIVÄHOITAJA NÄÄTÄMÖÖN - Inarin kunta

PERHEPÄIVÄHOITAJA NÄÄTÄMÖÖN

Inarin kunnan varhaiskasvatuksessa sinulla on mahdollisuus työskennellä pienissä lapsiryhmissä. Arvostamme toimivaa yhteistyötä sekä kehittyvää työyhteisöä. Varhaiskasvatuksessa painotamme ympäristö- ja luontokasvatusta, kielten rikkautta sekä liikunnan merkitystä lapsen kasvuun, kehitykseen ja oppimiseen.

Näätämön ryhmäperhepäiväkoti toimii toimintavuoden 2019-2020 väliaikaisissa tiloissa Sevettijärvellä.
Metsän seikkailut ja upeat maisemat ovat lähelläsi heti ulko-ovelta pihalle astuessasi. Uskomattoman kaunis vesistö sekä koskematon luonto löytyvät ryhmäperhepäiväkodin pihapiiristä. Lapsen yksilöllinen huomiointi onnistuu arjen touhuissa ja tohinoissa. Jokaisesta päivästä on mahdollisuus rakentaa lapselle ja pienelle työtiimille hyvä päivä.

Haemme perhepäivähoitajaa Inarin kuntaan Näätämöön vakituiseen toimeen. Ryhmäperhepäiväkodissa työskentelee lisäksi vastaava perhepäivähoitaja. Perhepäivähoitajan tehtäviin kuuluu osallistua yhdessä tiimin kanssa varhaiskasvatuksen suunnitteluun, toteutukseen, arviointiin ja kehittämiseen. Tehtävä alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena perhepäivähoitajan tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) 29 §:n mukainen kelpoisuus, joka on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Koltansaamenkielentaito katsotaan eduksi.

Palvelusuhteen ehdot ja palkka määräytyvät Kvtes:n mukaan, lisäksi maksetaan Inari-lisä 3 %. Työaika on keskimäärin 38,75 h/vko.

Kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä CV tai ansioluettelo ja muut todistukset toimitetaan pyydettäessä.

Lisätietoja antaa perhepäivähoidonohjaaja Krista Känsälä puh. 040 744 1210.
Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@inari.fi

Toimeen valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan (T-lomake) sekä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Perhepäivähoitajan toimessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Inarin kunnan työpaikka on savuton.

Lisätietoja

http://www.inari.fi

Lisätietoja antaa perhepäivähoidonohjaaja Krista Känsälä puh. 040 7441210.
Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@inari.fi.

Inarin kunta
Osoite: Sevettijärventie 9076, 99930 Sevettijärvi

www.inari.fi
Suomen suurin ja kaunein kunta Inari on Suomen kansainvälisin arktisen elämän keskus Pohjois-Lapissa. Inari on monikulttuurinen kasvava yli 6800 asukkaan kunta, jossa on hyvät lentoyhteydet sekä laajat kaupalliset ja julkiset palvelut. Saariselän matkailukeskus, jylhä ja suuri Inarinjärvi sekä mahtavat erämaat harrastusmahdollisuuksineen ympäröivät kuntakeskusta Ivaloa.

Tutustu työnantajaan