Skip to main content
test
Perhepäivähoitaja, Nummi-Varissuo - Åbo stad, Bildningssektorn

Tule tekemään tärkeää työtä Turun kaupungin varhaiskasvatukseen! Haemme nyt itäiselle varhaiskasvatuksen palvelualueelle omassa kodissaan työskenteleviä perhepäivähoitajia. Alueina Hannunniittu, Pääskyvuori, Lauste, Huhkola ja Varissuo.

Perhepäivähoidossa lapsi osallistuu tavoitteelliseen varhaiskasvatukseen Turun kaupungin varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Työskentelet omassa kodissasi. Ryhmässäsi voi olla omat lapset mukaan lukien enintään neljä alle kouluikäistä lasta.

Työympäristönäsi toimivat oman kotisi lisäksi alueen vehreät lähimetsät ja puistot. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työn, jossa pääset tarjoamaan lapsille monipuolisia kokemuksia ja elämyksiä turvallisessa kotiympäristössä. Leikki on suuressa osassa lapsen päivää. Havainnoimalla pääset suunnittelemaan toiminnan oman lapsiryhmäsi tarpeita vastaavaksi. Lapset oppivat yrittämällä ja erehtymällä, ja perhepäivähoidossa tähän on aikaa ja mahdollisuuksia.

Odotamme Sinulta lapsilähtöistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä työkokemusta varhaiskasvatuksen alalta.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) § 29 mukaan.
Kelpoisuusvaatimuksena perhepäivähoitajan tehtäviin on tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu alalle soveltuva koulutus.

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja hygieniapassia.

Tehtävään valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä.

Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Työsuhde-etuina Turun kaupunki tarjoaa mm.:
- monipuolisia koulutuksia
- Fölin työmatkakortin edullisempiin bussimatkoihin
- Tyky-rannekkeen Turun kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluihin (esim. Turun Kaupunginteatteri)

Lisätietoja

https://www.turku.fi/paivahoito-ja-koulutus/varhaiskasvatus/perhepaivahoito
https://blog.edu.turku.fi/nummivarissuonpphy/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perhepäivähoidon lähijohtaja Outi Wiik p. 050-559 0263 (ma-pe klo 8.30-15.30)
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Varhaiskasvatus, Nummi-Varissuon perhepäivähoito

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Turku, 20750 Turku

Rekommenderade jobb