Skip to main content
test
Perhepäivähoitajia - Tusby kommun

Me teemme yhdessä uutta!


Tuusulan kunta hakee


PERHEPÄIVÄHOITAJIA


toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin sopimuksen mukaan loka-tammikuusta alkaen erityisesti Etelä-Tuusulan alueelle.


Tuusulan kunnan varhaiskasvatuspalvelut on aikaansa seuraava ja innovatiivinen palveluorganisaatio, joka rakentaa palvelunsa yhdessä lasten ja vanhempien kanssa.


Perhepäivähoito on pienessä, enintään nelilapsisessa ryhmässä tapahtuvaa varhaiskasvatusta hoitajan omassa kodissa. Perhepäivähoitajan omat alle kouluikäiset lapset lasketaan osaksi ryhmää, joten työ sopii hyvin esimerkiksi sinulle, joka haluat hoitaa lastasi kotona tai olla vastassa koululaisesi tullessa kotiin. Tietoa perhepäivähoidosta varhaiskasvatuksen toimintamuotona löydät esimerkiksi opetushallituksen sivuilta https://www.oph.fi/fi/perhepaivahoito.


Perhepäivähoitajan työtäsi ovat tukemassa perhepäivähoidon ohjaaja ja muut Tuusulan perhepäivähoitajat. Perhepäivähoitajat työskentelevät yhteistyössä oman alueen muiden perhepäivähoitajien kanssa mm. järjestäen kuukausittaisia tiimikokouksia sekä yhteisiä tapaamisia ja toimintaa lapsille.


Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on perhepäivähoitajan ammattitutkinto tai soveltuva koulutus. Työ edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, sitoutumista kotona tehtävään työhön sekä halua toteuttaa laadukasta varhaiskasvatusta hyvässä yhteistyössä asiakasperheiden kanssa. Katsomme eduksi työkokemuksen varhaiskasvatuksesta.


Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät kunta-alan yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) sekä Tuusulan kunnan työnvaativuuden arvioinnin (TVA) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2105,60 e/kk, kun ryhmässä on neljä lasta. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.


Tehtävään otettavan henkilön on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikosrekisteriote.


Lisätietoja tehtävästä antaa perhepäivähoidon ohjaaja Päivi Ropponen, p. 0403143332, paivi.ropponen@tuusula.fi.


Jätä hakemuksesi sähköisesti osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat 30.11.2023 klo 23.59 mennessä. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi ja/tai videoesittely itsestäsi. Löydät hakijan ohjeet LAURA™-palvelun käyttämiseen täältä. Mikäli sinulla on kysyttävää LAURA™-palvelun käyttämisestä, voit ottaa yhteyttä Tuusulan kunnan henkilöstöpalveluihin hr@tuusula.fi. Hakua on jatkettu, ja huomioimme jo aiemmin tulleet hakemukset tässä jatkohaussa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

perhepäivähoidon ohjaaja Päivi Ropponen, p. 0403143332, paivi.ropponen@tuusula.fi.

Lisätietoja

Meillä pääset rakentamaan tavallisten tuusulalaisten arkea ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Tuusulan kunta tukee sinua ja työhyvinvointiasi monin tavoin. Kunnassamme työurat ovat kestäviä, eli tarjoamme edellytykset työskennellä ja kehittyä vaikka aloittelevasta tekijästä kokeneeksi konkariksi saman työnantajan palveluksessa.


Osoite: -, Tuusula

Rekommenderade jobb