Perhesosiaalityön sosiaaliohjaaja

Oletko sinä etsimämme sosiaaliohjaaja? Tervetuloa iloiseen työyhteisöömme töihin!

Kirkkonummen perusturvan perhesosiaalityön yksikkö hakee sosiaaliohjaajaa vakituiseen virkaan 1.1.2021 lukien.

Sosiaaliohjaaja kuuluu Perhesosiaalityön yksikköön ja on osa avopalvelutiimiä. Sosiaaliohjaajan työpiste sijaitsee Kirkkonummen poliisilaitoksella, missä työntekijällä on jaettu työhuone työparina toimivan sosiaalityöntekijän kanssa. Työn painopiste on päihteillä ja rikoksilla oireilevien lasten ja nuorten kanssa. Tehtävään kuuluu sekä palvelutarpeen arvioinnit että suunnitelmallinen työskentely. Lähimpinä yhteistyökumppaneina toimii oman työyhteisön lisäksi poliisi, koulut sekä nuorisotoimen työntekijät. Etsimme Ankkuritoiminnan kehittämiseen Kirkkonummella uusia tuulia, joten toivomme kehittämismyönteistä työntekijää. Työ on monipuolista ja innostavaa, mutta myös vaativaa.

Työhyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöille säännöllisen työnohjauksen. Tarjoamme mahdollisuuden etätyön tekemiselle, mikäli työntekijät sitä toivovat. Työntekijöillä on mahdollisuus osallistua koulutuksiin. Kirkkonummella on toimiva työterveyshuolto, sisältäen myös sairausvastaanoton.

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta. Edellytämme tehtävän vaativuuden mukaista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Kyky pari- ja tiimityöhön ja reflektiiviseen työskentelyotteeseen on oleellinen tehtävässä menestymisen kannalta.

Hakijalta edellytämme sosionomi (AMK) tutkintoa. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Ruotsinkielentaito katsotaan eduksi.

Työaika on liukuva klo 7.00-18.00 ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa oman kalenterin rakentamiseen.

Tehtäväkohtainen palkka on: 2723,78 €/kk.

Tehtävään valittavan on myös esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Lähetä hakemuksesi ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Haku päättyy 30.11.2020 klo 16.00.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa perhepalveluiden johtava sosiaalityöntekijä Veronica Lundqvist puh. 040-7591149 tai lastensuojelun johtava sosiaalityöntekijä Maria Isoaho puh. 040-7410892, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Sosiaalipalvelut, Lastensuojelu, Perhepalvelut
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi