Perhesosiaalityöntekijä Siilinjärvelle

Ansök senast  18.6.2024 12:00

Hae sosiaalityöntekijäksi Koillisen alueen perhekeskukseen!

Haemme perhesosiaalityöntekijää vakituiseen virkasuhteeseen Koillisen alueen perhekeskukseen 1.7.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työn aloitusvaiheessa työpiste sijaitsee koillisella alueella (Siilinjärvi, Lapinlahti, Nilsiä ja Maaninka).


Keitä me olemme?
Perhesosiaalityön tiimissämme työskentelee sosiaalityöntekijöitä ja sosiaaliohjaajia. Tiimimme toiminnasta vastaa johtava sosiaalityöntekijä. Meillä on vankkaa ja monipuolista sosiaalityön osaamista ja olemme innostuneita kehittämään perhekeskuspalveluitamme ja työtapojamme. Panostamme tiimityöskentelyyn ja monialaiseen yhteistyöhön perhekeskuksessamme. Tämä avoinna oleva virka on suunniteltu täytettäväksi uuteen 1.7.24 aloittavaan koko perhekeskuksen arviointitiimiin. Viran painopiste on ensiarviointi sosiaalihuolto- ja lastensuojelulakien mukaisiin yhteydenottoihin ja ilmoituksiin liittyen.


Mitä me tarjomme työntekijöillemme?
Tarjoamme Sinulle viihtyisät toimitilat, oman työhuoneen sekä ammattitaitoiset työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Pääasiallinen toimipisteesi sijaitsee Siilinjärvellä. Koillisella perhekeskusalueella on tiiviit yhteistyöverkostot, joissa moniammatillinen yhteistyö luonnistuu matalalla kynnyksellä. Meillä on etätyömahdollisuus eli työtä voi tehdä myös kotona etätyöohjeiden mukaan. Joustavuutta työhömme tuo Nepton-työaikajärjestelmä, joka mahdollistaa liukuman klo 7-9 ja klo 14-18 välillä. Käytössämme on myös ePassi ja kattava työterveyshuolto.

Palkkaus virassa on 4 134,42 €/kk.


Olisitko Sinä etsimämme perhesosiaalityöntekijä? Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan enemmän!


Kelpoisuutena sosiaalityöntekijän virkaan on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä (sosiaalihuollon ammattihenkilölaki 817/2015 7§, 32§).

Arvostamme asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Arviointiyksikön sosiaalityöntekijän työ vaatii lisäksi kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä sekä kykyä nopeaan päätöksentekoon. Työssäsi tarvitset B-luokan ajokortin sekä mahdollisuuden auton käyttöön.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä rikostaustaote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) sekä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.

Virkaa täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Sinulle on paikka sydämessä. Tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/sosiaaliala/

Kontaktuppgifter

Vs. johtava sosiaalityöntekijä

Kirsi Oinonen

044 740 1691

kirsi.oinonen@pshyvinvointialue.fi

Alue-esihenkilö

Minna Jauhiainen

044 718 1929

minna.jauhiainen1@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare