Perheterapeutti (kasvatus- ja perheneuvonta)

ESSOTE hakee perheterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kasvatus- ja perheneuvolaan 4.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu tällä hetkellä 60 % Mikkelin 7-12-vuotiaiden lasten ja nuorten perhetiimiin ja 40 % Kangasniemiemen 0-12-vuotiaiden lasten perhetiimiin. Perhetiimeissä perheterapeutin kanssa toimii psykologeja, perheohjaajia, sairaanhoitajia, toimintaterapeutteja sekä terveydenhoitajia. Myös lääkärin työpanosta on käytettävissä, ja jatkossa tiimi täydentyy myös sosiaalityöntekijällä. Meillä on mahdollisuus kouluttautua ja saada työnohjausta.

Työtehtäviin kuuluvat perheiden, lasten ja nuorten ohjaus- ja neuvontatyö sekä vanhempien tukeminen lasten kasvatustehtävässä. Tehtäviin sisältyy lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä kanssa tehtävää terapeuttista työskentelyä. Työ sisältää myös perhe- sekä parisuhdeneuvontaa. Laaja-alainen verkostotyö eri ammattiryhmien kanssa on oleellinen osa työtehtäviä. Työhön kuuluu myös erilaisten ryhmien ohjaus ja valmennus. Perhetiimit tekevät tiivistä yhteistyötä lastenneuvolan, opiskeluhuollon, Essoten lastenpsykiatrian sekä lastensuojelun kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on erityistason perheterapiakoulutus sekä Valviran antama oikeus käyttää psykoterapeutin ammattinimikettä. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan. Heillä tulisi olla koeajan loppuun mennessä pätevyys käyttää psykoterapeutin ammattinimikettä.

Voimassa oleva ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat tehtävän kannalta välttämättömiä. Arvostamme aiempaa kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää lapsen kasvuun ja kehitykseen liittyvää asiantuntemusta ja perhekeskeistä työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Odotamme sinulta aloitteellisuutta, kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn ja kehittämismyönteistä työotetta.

Haastatteluun kutsutaan erikseen ja ne järjestetään Mikkelissä 7.12.2020 klo 10.30 alkaen.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Oppilas- ja opiskeluhuollon palveluesimies Leila Hammarberg, puh. 040 359 7370 ja neuvola- ja oppilashuollon palveluesimies Minna Keränen, puh. 040 359 8658. Sähköposti etunimi.sukunimi@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683 tai Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!