Perhetyöntekijä - Pohjois-Satakunnan peruspalvelu-liikelaitoskuntayhtymä

Perhetyöntekijä - Pohjois-Satakunnan peruspalvelu-liikelaitoskuntayhtymä

PoSassa me panostamme perhetyöhön ja haemme joukkoomme perhetyöntekijää vakinaiseen työsuhteeseen sopimuksen mukaan aloittaen.

Oletko sinä ammatillisen otteen omaava osaaja, jolla tavoitteellinen ja suunnitelmallinen työote on hallussa?

Perhetyöllä pyritään lisäämään perheen lasten turvallisuutta ja hyvinvointia sekä vahvistamaan vanhemmuutta. Tarkoituksena on myös tukea perheenjäsenten välistä vuorovaikutusta ja vahvistaa arjen toimintamalleja. Hae joukkoomme! Huomaathan, että työ painottuu iltapäiviin ja iltoihin, ja työssä voidaan olla myös viikonloppuina. Teet työtä monenlaisten perheiden kanssa ja toimit myös lasten ja nuorten ammatillisena tukihenkilönä osana työtäsi.

Perhetyöntekijän tehtävään kelpoisuusvaatimuksena on sosionomin tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä § 8).

Palkkaus tehtävään määräytyy KVTES:n mukaan. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Käytämme kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote ja lääkärintodistus soveltuvuudesta ennen tehtävän vastaanottamista.

Hakuaika päättyy 29.5.2019 klo 12.

Hakemukset Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi.

Läs mer

http://www.eposa.fi

Lisätietoja antaa sosiaalipalvelupäällikkö Anna Isoviita puh. 044 577 2746, anna.isoviita@eposa.fi.

PoSa perhe- ja aikuispalvelut
Adress: Kankaanpää

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä PoSa hoitaa Honkajoen, Jämijärven, Kankaanpään, Karvian, Pomarkun ja Siikaisten sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta. Alueen väestömäärä on noin 22000 henkeä ja PoSan palveluksessa on noin 600 henkilöä. Olemme savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren