Perhetyöntekijä - Pirkkalan kunta

Perhetyöntekijä

Pirkkalan kunnassa on haettavana määräaikainen perhetyöntekijän työsuhde ajalle 1.9. - 30.11.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto (laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 272/2005/ Laki 559/94 ja asetus 564/1994).

Edellytämme kelpoisuusehtojen lisäksi kokemusta lapsiperheiden parissa tehtävästä työstä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Perhetyöntekijän tehtävänä on tukea lapsiperheen voimavaroja tarjoamalla matalan kynnyksen vanhempien ohjausta sekä tukemalla vanhempia lasten hoidossa sekä päivittäisissä askareissa. Lisäksi tehtävässä on mahdollisuus kehittää matalan kynnyksen ohjausta ja neuvontaa yhdessä muiden työntekijöiden kanssa. Työhön sisältyy myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Lisäksi valitun tulee esittää ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan 1 kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja työaika KVTES mukainen.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa. Haastattelut pidetään 12.8.2019.

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Inka Riepponen puh. 040 133 5684, sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi0503016125

Pirkkalan kunta
Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.
Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.
Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan