Kaavin kunta hakee PERHETYÖNTEKIJÄÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen toteuttamaan sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaista perhetyötä.

Perhetyö on tavoitteellista ja suunnitelmallista perheen kotona ja arkiympäristössä tehtävää työtä. Perhetyön tavoitteena on tukea perheen omia voimavaroja arjessa, tukea vanhemman omia elämänhallinnan taitoja sekä vaikuttaa lapsen kasvuolosuhteisiin myönteisesti. Perhetyön avulla tuetaan lapsen ja koko perheen hyvinvointia muun muassa tukemalla ja ohjaamalla vanhempia lapsen hoitoon ja kasvatukseen liittyvissä asioissa, arkirutiinien hallinnassa sekä perheenjäsenten välisessä vuorovaikutuksessa. Työtä tehdään myös työparityöskentelynä sosiaalityöntekijän kanssa. Työ tehdään pääsääntöisesti perheen kotona suunnitelman tavoitteiden mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on sosiaalialan korkeakoulututkinto (Sosionomi AMK). Edellytämme B-luokan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Katsomme eduksi, jos hakijalla on kokemusta perhetyöstä sekä lasten ja perheiden kanssa työskentelystä. Valituksi tulee henkilö, joka koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelun perusteella katsotaan soveltuvaksi tehtävään.

Pidämme haastattelut valituille vk:lla 9-10.

Toimi täytetään ehdollisena (kunnanhallituksen päätöksen lainvoimaiseksi tulo) 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä hyväksyttävää lääkärintodistusta terveydentilasta. Valittavan on myös esitettävä nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus ja työehdot KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.kaavi.fi/

Tutustu työnantajaan

Vs. sosiaalijohtaja Helena Vesterinen, p. 040 502 5827

Kaavin kunta, Sosiaalipalvelut, Lasten- ja nuorten palvelut
Osoite: Rantatie 1, 73600 Kaavi

Kaavin kunta - Rökfri arbetsplats