Perhetyöntekijä - Uudenkaupungin kaupunki

Hei sinä sosionomi!
Etsimme perhetyöntekijää vahvistukseksi tiimiimme.

Olemme rohkeita ja osaavia kehittäjiä. Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla ja ystävällisesti. Palveluidemme laatu on meille tärkeää. Uudenkaupungin kaupunki on koulutusmyönteinen työnantaja. Työntekijämme saavat osallistua aktiivisesti lastensuojelutyön kehittämiseen ja lastensuojelu on SHQS-mukaisen laadun tunnustuksen piirissä. Tervetuloa mukaan rohkeaan, ystävälliseen ja osaavaan joukkoomme! Uuteenkaupunkiin ajat vain 45 min Raumalta ja tunnin Turusta.

Etsimme sinua perhetyöntekijän määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.7.2021-10.1.2022. Perhetyöntekijän työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti perheiden intensiivinen ja usein kriisitilanteisiin liittyvä tehostettu tuki. Perhetyöntekijä tukee perheiden omaa selviytymistä ja osallistuu perheen arkeen. Perhetyöntekijä työskentelee yhteistyössä perheiden, perheiden omien verkostojen ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Perhetyöntekijä kehittää omaa työtään ja lastensuojelun palveluita yhdessä lastensuojelun tiimin kanssa.

Lastensuojelun tiimissä työskentelee palveluyksikön esimiehen lisäksi neljä sosiaalityöntekijää, kolme perhetyöntekijää ja sosiaaliohjaaja. Lastenpsykiatri kuuluu osana lastensuojelun tiimiä. Uudenkaupungin lastensuojelussa tuotetaan tehostettu perhetyö, perhekuntoutus, ammatillinen tukihenkilötoiminta ja jälkihuollon ohjaus omina palveluina. Työkuvaasi voidaan joustavasti muokata oman mielenkiintosi mukaisesti.

Arvostamme
- Aikaisempaa kokemusta lapsiperheiden kanssa tehdystä työstä
- Lastensuojelun tuntemusta
- Taitoa kohdata ja ohjata lapsia ja vanhempia
- Kehittämismyönteisyyyttä ja innostunutta otetta

Tarjoamme
- Perehdytyksen työhösi
- Etätyömahdollisuuden
- Työnohjauksen
- Juridisen ja lastenpsykiatrin konsultaatio mahdollisuuden
- Monipuolinen perhekeskuksen asiantuntemuksen
- Toimivat työikäisten palvelut
- Loistavat työkaverit
- Esimiehen tuen
- Mielenkiintoisen tehtävän työyksikössämme

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys (sosionomi AMK). Valitun on esitettävä rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Uudessakaupungissa lapsiperheiden sosiaalipalveluita on kehitetty määrätietoisesti, ja olemme saaneet aikaan hyviä tuloksia.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää!

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

lastensuojelun vs. palveluyksikön esimies Anu Mäkelä p. 040 839 7345 ja sosiaalityön johtaja Marika Lehtinen p.040 486 0935.
E-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Sähköiseen hakemukseen pyydetään liittämään CV. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus

UUSIKAUPUNKI on vuonna 1617 perustettu nuorekas ja aktiivinen noin 15 500 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta.

Uudessakaupungissa on erittäin hyvät liikuntamahdollisuudet, kuten kilometrin mittainen hiihtoputki, SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu, useita kuntosaleja, lenkkipolkuja, 18-reikäinen golfkenttä, uimahalli ja paljon muuta. Myös kulttuurielämä on elävää. Uudessakaupungissa on teatteri, useita gallerioita, elokuvateatteri, lukuisia musiikkitapahtumia, kirjasto, musiikkiopisto ja monialainen Vakka-Suomen kansalaisopisto. Meillä on myös erinomaiset varhaiskasvatuspalvelut, koulut, lukio sekä ammattiopisto. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.

Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Sosiaali- ja terveyspalveluille on myönnetty SHQS laaduntunnustus.


Osoite: Välskärintie 2 C, 23500 Uusikaupunki

Rekommenderade jobb