test
Perhetyöntekijä - Siilinjärven kunta

Perhetyön ammattilainen - tervetuloa osaksi innostunutta ja motivoitunutta työyhteisöämme! Oletko sinä etsimämme rinnallakulkijia, kohtaamisen ja ihmissuhdetyön ammattilainen sekä vaikuttavan vuorovaikutuksen osaaja? Haemme nyt joukkoomme perhetyöntekijää vakinaiseen tehtävään.

Yksikössämme perhetyötä tuotetaan sekä sosiaalihuolto- että lastensuojelulain mukaisena palveluna mukaan lukien lastensuojelulain mukainen tehostetun perhetyön palvelu. Lisäksi työhön sisältyy ammatillista tukihenkilötoimintaa/sosiaaliohjauksen palveluita. Perhetyöntekijän työ on ensisijaisesti perheissä ja lapsen kasvuympäristössä tapahtuvaa tavoitteellista työskentelyä. Työskentelyn tavoitteet liittyvät lapsesta huolta pitävien aikuisten tukemiseen lapsen kasvuun ja kehitykseen liittyvissä asioissa ja perheen omien voimavarojen vahvistamiseen.

Yksikön esimiehenä toimii lastensuojelupäällikkö ja kaikkiaan yksikössä työskentelee jatkossa kolmetoista sosiaalityöntekijää, seitsemän perhetyöntekijää, kolme sosiaaliohjaaja, kolme lähihoitajaa ja kaksi palvelusihteeriä. Yksikössä työskennellään vankalla ammatillisella työotteella sekä läheisessä yhteistyössä moniammatillisten verkostojen kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on lastensuojelun tehtäviin kelpoisuuden antava soveltuva sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava soveltuva opistotasoinen tutkinto.

Odotamme hakijoilta:
-aiempaa työkokemusta lapsiperheiden parissa tehtävästä työstä
-hyvää yhteistyökykyä ja kykyä verkostotyöskentelyyn
-kykyä tunnistaa asiakkaan tuen tarpeet ja lapsen etu sekä kykyä asiakaslähtöiseen työskentelyyn
-taitoa haastavienkin asioiden puheeksi ottamiseen ja käsittelyyn
-perhetyön työmenetelmien hallintaa sekä vankkaa motivaatiota perheiden kanssa tehtävään työskentelyyn

Lisäksi toivomme hakijoilta halua kehittää ja kehittyä sekä tehdä vaikuttavaa työtä siilinjärveläisten lapsiperheiden hyväksi!

Työ sisältää myös ilta-aikaan tehtävää asiakastyötä ja tehtävän hoitaminen vaatii oman auton käyttömahdollisuutta.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä todistus huumausainetestistä sekä voimassa oleva rikosrekisteriote (laki 504/2002). Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy sote-sopimuksen ja Siilinjärven kunnan työnvaativuuden arvioinnin mukaan.

Huomioithan, että sähköisen hakemuksen ja CV:n perusteella valitaan hakijat haastatteluun. Haastattelussa tarkastetaan opinto- ja työtodistukset. Huomioithan, että haastattelut pidetään 31.1. klo 8.30 lähtien.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotiin annettavien palveluiden työryhmän lähiesimies, sosiaalityöntekijä Taina Lehtoranta p. 044 740 1607, taina.lehtoranta@siilinjarvi.fi
Lastensuojelupäällikkö Katja Rautiainen p. 044 740 1688, katja.rautiainen@siilinjarvi.fi

Lisätietoja

Siilinjärven kunta, sosiaali- ja terveyspalvelut, sosiaali- ja perhepalvelut, lastensuojelupalvelut

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 000 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.


Osoite: Isoharjantie 6, 71800 Siilinjärvi
Siilinjärven kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb