Skip to main content
test

Äänekosken kaupungin perhetyön yksikkö hakee innokasta ja rohkeaa perhetyöntekijää opintovapaan sijaisuuteen ajalle 1.9.2022 - 31.5.2024.

Perhetyön yksikkö on osa sosiaalityön vastuualuetta ja yksikössä työskentelee 8 perhetyöntekijää sekä esimies. Perhetyöntekijän tehtäviin kuuluvat ensisijaisesi sekä sosiaalihuoltolain mukainen, että tehostettu perhetyö. Perhetyön yksikkö toteuttaa myös tapaamispalvelua ja järjestää ryhmätoimintaa.
Tarjoamme sinulle kehittämismyönteisen työyhteisön, tuen työskentelyysi perhetyön tiimissä ja mahdollisuuden osaamisesi syventämiseen koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Käytössämme ovat Äänekosken ja Keski-Suomen monipuoliset palvelut lapsille, nuorille ja perheille.

Uutena tiimin jäsenenä pääset mukaan perehtymään systeemisen lastensuojelun tiimimalliin. Työn reflektointia ja asiakkaan osallisuutta korostava työskentelymuoto on osa työskentelytapojamme. Saat käyttöösi ajanmukaiset työvälineet ja toimivat työtilat. Käytettävissäsi ovat Äänekosken kaupungin henkilöstöetuudet, kuten lakisääteistä laajempi työterveyshuolto ja työhyvinvointia edistävät palvelut. Äänekosken kaupunki on savuton työpaikka.

Arvostamme positiivista, aktiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta. Työ edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Oman auton käyttö on välttämätöntä. Aiempi kokemus perhetyöstä ja lastensuojelusta on eduksi. Perhetyössä on käytössä liukuva työaika klo 7 - 18.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen kelpoisuus. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määrittyvät SOTE-TES:n mukaan. Valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2022) edellyttämä ote rikosrekisteristä sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Haastatteluja voidaan järjestää jo hakuaikana.
Hakemukset tulee jättää kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perhetyön esimies Tia Huikari, p. 040 593 0824
Lastensuojelun vastaava Hillevi Suutala, p. 040 723 8121 (yhteydenotot 16.8. - 21.8. välisenä aikana).
Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@aanekoski.fi

Lisätietoja

Äänekosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Sosiaalityö, Perhetyö

Äänekoski – monien mahdollisuuksien kaupunki Vain kivenheiton päässä Jyväskylästä sijaitseva reilun 18 000 asukkaan Äänekoski on moderni ja vireä teollisuuskaupunki Keiteleen eteläpäässä. Kattavat palvelut, monipuolinen kulttuuri- ja urheilutoiminta, toimiva kouluverkosto sekä sujuvat liikenneyhteydet tekevät kaupungista vetovoimaisen ja tarjoavat mahdollisuuden hyvään arkeen. Vesistöjen läheisyys antaa omaleimaisen tunnelman, ja järviluonto onkin tärkeä osa kaupungin identiteettiä. Äänekosken kaupunki on vakaa työnantaja ja vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100 prosenttia. Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500. Olemme savuton työyhteisö.


Osoite: PL 24, 44101 äänekoski
Äänekosken kaupunki - Rökfri arbetsplats Äänekosken kaupunki - Good Mood Workplace

Rekommenderade jobb