Skip to main content
test
Perhetyöntekijä - Pohjois-Satakunnan peruspalvelu-liikelaitoskuntayhtymä

PoSassa haemme perhepalveluihin vakituiseen työsuhteeseen

PERHETYÖNTEKIJÄÄ

Haemme perhetyöntekijää lapsiperheiden palveluihin. Työtiimissä toimii 5 perhetyöntekijää, kolme sosiaaliohjaajaa ja sosiaalityöntekijä. Lisäksi terveydenhoitajan työpanosta on tiimin käytössä. Työtilat sijaitsevat perheneuvolan kanssa samassa osoitteessa Kankaanpään keskustassa. Työtä tehdään verkostoissa, yhteistyössä esimerkiksi äitiys- ja lastenneuvolan, kouluterveydenhuollon sekä lastensuojelun kanssa.

Perhetyöllä pyritään lisäämään lapsen ja perheen hyvinvointia tarjoamalla tukea perheiden erilaisissa elämäntilanteissa sosiaalihuollon ammattihenkilön arvioiman tarpeen mukaan. Tehtävää määräävänä lainsäädäntönä on sosiaalihuoltolaki ja osassa työtehtäviä lastensuojelulaki.

Perhetyöntekijän työ sisältää lapsiperheiden kotipalvelua, perhetyötä ja toimimista ammatillisena tukihenkilönä lapselle tai vanhemmalle. Työajan jakautuminen näiden työtehtävien välillä voi muuttua perhepalveluissa kulloinkin vallitsevan tarpeen mukaan. Työtä tehdään myös iltaisin ja viikonloppuisin, asiakasperheen tarpeen mukaan.

Perhetyöntekijän tehtävään kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan koulutus. Tehtävässä toimimisen edellytyksenä on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, sekä kyky suunnitella ja ohjata omaa työtä itsenäisesti. Eduksi luetaan kokemus lasten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä. Tehtävään valitulta edellytämme tartuntatautilain 48 a §:n mukaista rokotesuojaa.

Palkkaus tehtävään määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Käytämme 4 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote ja lääkärintodistus soveltuvuudesta ennen tehtävän vastaanottamista.

Hakemukset Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 17.8.2022 klo 15.00.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.eposa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa perhepalvelupäällikkö Hannaleena Vuorinen puh. 040 6524 269, sähköposti hannaleena.vuorinen@eposa.fi

Lisätietoja

PoSa sosiaali- ja perhepalvelut

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä PoSa hoitaa Jämijärven, Kankaanpään, Karvian, Pomarkun ja Siikaisten sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta. Alueen väestömäärä on noin 21000 henkeä ja PoSan palveluksessa on noin 550 henkilöä. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Torikatu 7, 38700 Kankaanpää

Rekommenderade jobb