test
Perhetyöntekijä, kotipalvelu - Social-och hälsovårdssektorn

Haemme perhetyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen 10.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan lapsiperheiden kotipalveluun Etelä-Helsingin alueelle.

Lapsiperheiden kotipalvelu on tavoitteellista, suunnitelmallista ja määräaikaista yhdessä perheen ja yhteistyötahojen kanssa tehtävää vanhemmuuden sekä arjessa selviytymisen tukemista. Keskeisenä tavoitteena on perheen omien voimavarojen vahvistaminen. Lapsiperheiden kotipalvelua myönnetään perheille toimintakykyä alentavan syyn tai erityisen perhe-ja elämäntilanteen perusteella.

Kotipalvelun perhetyöntekijät työskentelevät asiakasperheiden kodeissa. Työ sisältää lastenhoitoa ja konkreettista arjessa auttamista vanhempien ollessa läsnä tai poissa kotoa. Työssä on tärkeää arvostava vuorovaikutus sekä rohkeus keskustella perheiden kanssa vaikeistakin asioista. Työ perustuu vastuutyöntekijämalliin. Työvuorot ovat arkisin klo 7-21 välillä, tarvittaessa myös viikonloppuisin.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn tueksi koulutukset sekä tiimin ja lähiesimiehen tuen. Helsingin kaupunki tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet ja monipuoliset työsuhde-edut esim. työmatkasetelit sekä tarvittaessa myös työsuhdeasunnon.


Kelpoisuusehto:

Soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto, esimerkiksi lähihoitaja tai muu vastaava soveltuva tutkinto (laki 817/2015). Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Lisäksi edellytämme kokemusta työskentelystä lapsiperheiden kanssa, taitoa itseohjautuvaan työskentelyyn, yhteistyökykyä moniammatillisissa verkostoissa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi kokemuksen asiakkaiden kodeissa tehtävästä työstä sekä kokemusta neuropsykiatrisesti oirehtivien asiakkaiden kanssa toimimisesta.

Luemme eduksi kielitaidon ja Apotti-tietojärjestelmän käyttökokemuksen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Etelän neuvolat ja lapsiperheiden kotipalvelut, Etelän lapsiperheiden kotipalvelu 2
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-01-782-21
  • 10.1.2022
  • 2266,54 €/kk
  • 18.11.2021 - 7.12.2021 15:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Johtava ohjaaja Laura Lindroos, p. 09 310 44495

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Etelän neuvolat ja lapsiperheiden kotipalvelut, Etelän lapsiperheiden kotipalvelu 2

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Toinen linja 4 C, 00530 Helsinki

Rekommenderade jobb