Skip to main content
test
Perhetyöntekijä (lapsiperheiden kotipalvelu) - Keravan kaupunki

Hei Sinä lähihoitaja, joka etsit itsenäisesti toteutettavaa päivätyötä ja, jolle lasten ja perheiden hyvinvointi ja sen tukeminen on tärkeää!

Etsimme kohtaamisen rohkeutta omaavaa, vahvojen vuorovaikutus- ja tiimitaitojen sekä kunnioittavan asenteen omaavaa ammattitaitoista, työstään innostunutta perhetyöntekijää sijaisuuteen lapsiperheiden kotipalveluun. Sijaisuus alkaa 23.8.2022 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 27.4.2023. Olet etsimämme henkilö, jos et pelkää tarttua toimeen ja pidät myös tiimissä ja verkostoissa toimimisesta osana työtäsi. Toivomme Sinulta kokemusta lasten hoitotyöstä tai perheiden kanssa työskentelystä.

Lapsiperheiden kotipalvelussa tehdään työtä ennalta ehkäisevästi keravalaisissa lapsiperheissä. Työ on käytännön ohjausta, neuvontaa sekä konkreettista apua esim. lastenhoidossa ja arjen askareissa. Työ tapahtuu pääsääntöisesti itsenäisesti perheiden kotona tai muussa toimintaympäristössä. Työ on liikkuvaa ja monipuolista. Työ on itsenäistä ja voit itse vaikuttaa työpäiviisi, sillä työntekijä kalenteroi itse työpäivänsä sisällön. Osittainen etätyön tekeminen on myös mahdollista (mm. kirjaamiseen liittyvät asiat). Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 7-18 välillä, työ saattaa sisältää myös iltatyötä. Työn tukena toimii säännöllinen työnohjaus sekä lähiesihenkilön ja tiimin tuki. Olemme työstämme innostunut ja kehittämismyönteinen työyhteisö. Lapsiperheiden kotipalvelun tiimissä on yhteensä viisi perhetyöntekijää.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tai kodinhoitajan tutkinto, luemme eduksi lähihoitajan tutkinnon. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista rokotesuojaa. Sijaisuudessa noudatetaan koeaikaa, joka on enimmillään puolet palvelussuhteen kestosta. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät Sote- sopimuksen mukaisesti. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito luetaan eduksi. Työaika on 38 tuntia ja 15 minuuttia, meillä on käytössä liukuva työaika.

Hakuaika päättyy 19.8.2022 klo 12.00 mennessä. Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi. Hakulomakkeeseen tulee liittää erillinen CV. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja

http://www.kerava.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Perhetyön esihenkilö Susanna Vinkki puhelimitse 040 318 4401. Haastatteluajankohdat sovitaan erikseen.

Lisätietoja

Keravan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalveluiden toimiala

Kerava on 37 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Me täällä pienessä suuressa kaupungissa teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Kaupungin menestyksekkäiden palveluiden takana on osaava ja monipuolinen henkilöstömme. Arvostamme uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia ja olemme sitoutuneita palvelujemme kehittämiseen. Kannustamme toisiamme sekä vahvistamme työllämme palveluiden vaikuttavuutta. Rakennamme yhteisöllisyyttä ja hyvää vuorovaikutusta sekä uudenlaisia yhteistyön tekemisen muotoja. Meiltä löytyy tekemisen meininki!

Kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1750 työntekijää, joista liki 600 työntekijää sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalla.


Osoite: Kultasepänkatu 7, Sampolan palvelukeskus, 04250 Kerava
Keravan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Keravan kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb