Skip to main content
test
Perhetyöntekijä (lapsiperheiden sosiaalityö) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Essote hakee perhetyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen lapsiperheiden sosiaalipalvelujen perhesosiaalityön yksikköön ajalle 5.9.2022 (tai sopimuksen mukaan) -14.4.2023.

Perhetyöntekijän tehtäviin kuuluu lapsiperheiden sosiaalityön asiakkuudessa olevien lasten ja perheiden kanssa tiivis suunnitelmallinen ja tavoitteellinen työskentely. Työtä tehdään mahdollisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin perheiden tarpeiden mukaisella tavalla. Perhetyö käynnistyy tehdyn palvelutarpeenarvioinnin johdosta. Perhetyöntekijä tekee työtä perheiden kotona, arjessa ja heidän verkostoissa. Työtä tehdään laajan moniammatillisen verkoston kanssa. Perheiden haasteelliset ja vaikeat tilanteet edellyttävät työntekijältä vuorovaikutussuhteiden merkitysten ymmärrystä ja osaamista työskennellä monimuotoisten asioiden ja ilmiöiden kanssa. Tavoitteena on lasten kasvuolosuhteiden turvaaminen, vanhempien tukeminen kasvatustehtävässä ja perheen omien voimavarojen vahvistaminen.

Tiimiin kuuluu esimiehen lisäksi kolme sosiaalityöntekijää, kaksi perhetyöntekijää ja kaksi ohjaajaa. Perhetyöntekijä saa tehtäviensä hoitamiseen kollegiaalista ammatillista tukea muilta työryhmän jäseniltä ja esimieheltään. Lisäksi perhetyöntekijöillä on säännöllinen työnohjaus työssäjaksamisen tukena. Meillä järjestetään sisäisiä koulutuksia työntekijöiden osaamisen vahvistamiseksi. Olemme myös kouluttautuneet systeemiseen työskentelyyn. Meillä on loistava tekemisen meininki. Kysy lisätietoa tulevalta kollegaltasi perhetyöntekijä Anna-Maria Häkkiseltä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosionomin ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) mukainen laillistus. Eduksi luetaan kokemus lasten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Työnantajana Essote tukee työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Pidämme hyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon sekä sähköpyörä työsuhde-edun. Lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä tarjoamalla työntekijöillemme ePassi-edun liikuntaan ja kulttuuriharrastuksiin.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Kirsi Kaskinen, puh. 040 359 6887, kirsi.kaskinen@essote.fi (poissa 22.8.-26.8) tai perhetyöntekijä Anna-Maria Häkkinen, puh. 040 359 9087, anna-maria.hakkinen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä. Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Rekommenderade jobb