test

Perhetyöntekijä lapsiperhepalvelut Mikkeli

Ansök senast  8.5.2024 15:00

Perhetyön tiimimme kaipaa Mikkeliin perhetyöntekijää. Kiinnostaako sinua työskentely lasten, nuorten ja perheiden parissa? Tule mukaan, tiimissämme on loistava tekemisen meininki!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee perhetyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen sosiaalihuoltolain mukaiseen perhetyöhön eteläiseen tiimiin (Mikkelin alueelle) ajalle 3.6.-31.12.2024

Perhetyöntekijän tehtävänä on toteuttaa sosiaalihuoltolain mukaista perhetyötä tätä palvelua tarvitseville asiakkaille. Perhetyö on tavoitteellista, suunnitelmallista ja muutokseen tähtäävää työtä.

Palveluiden ja tukitoimien kokonaisuudesta vastaa sosiaalityöntekijä. Perhetyöntekijä vastaa palvelun toteuttamista koskevasta suunnitelmasta ja se tehdään yhdessä asiakkaan kanssa. Perhetyöntekijä käyttää omaa ammatillista osaamistaan ja vuorovaikutustaitojaan siinä, millä menetelmillä, työtavoilla tai keinoilla tavoitteen/tavoitteiden suuntaisesti työskennellään. Perhetyöntekijä tekee työtä perheiden kotona, arjessa ja heidän verkostossaan. Työtä tehdään myös laajan moniammatillisen verkoston kanssa. Työtä tehdään mahdollisesti myös iltaisin ja tarvittaessa viikonloppuisin perheiden tarpeiden mukaisesti.

Perheiden haasteelliset ja vaikeat tilanteet edellyttävät työntekijältä vuorovaikutussuhteiden merkitysten ymmärrystä ja osaamista työskennellä monimuotoisten asioiden ja ilmiöiden kanssa. Tavoitteena on lasten kasvuolosuhteiden turvaaminen, vanhempien tukeminen kasvatustehtävässä ja perheen omien voimavarojen vahvistaminen.

Lähimpään tiimiin kuuluu seitsemän perhetyötä ja ammatillista tukihenkilötyötä tekevää kollegaa. Perhetyöntekijä saa tehtäviensä hoitamiseen ammatillista tukea omilta kollegoiltaan ja esihenkilöltään. Asiakkaan asioissa tehdään myös tiivistä yhteistyötä asiakkaan asioista vastaavan sosiaalityöntekijän kanssa. Lisäksi perhetyöntekijöillä on säännöllinen työnohjaus ja tiimit työssä jaksamisen tukena. Perhetyöntekijöillä on mahdollisuus tehdä myös etätyötä osan työaikaa.
Tiimissämme on loistava tekemisen meininki.

Arvostamme asiakaslähtöistä työotetta, kykyä edistää monialaista yhteistyötä ja innostusta kehittää toimintaa sosiaalihuoltolain mukaisesti. Kokemus lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelystä katsotaan eduksi. Työssä tarvitaan hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja, valmiutta hyödyntää etäyhteyksiä ja sähköisiä palveluita, paineensietokykyä sekä aktiivisuutta työn kehittämisessä.

Eloisa tarjoaa yli 60 päivää kestäviin työsuhteisiin etua käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin sekä kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosionomin ammattikorkeakoulututkinto ja sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) mukainen laillistus. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta. Eduksi luetaan kokemus lasten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa.


Läs mer

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa palveluesihenkilö Marjaana Kankkunen, marjaana.kankkunen@etelasavonha.fi puh. 044-4174171

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Läs om arbetsgivare