Skip to main content
test
Perhetyöntekijän sijaisuus (60%) - Kangasalan kunta

PERHETYÖNTEKIJÄN SIJAISUUS (60%), PERHETYÖN YKSIKKÖ TAKATASKUSSA

Liity hyvän piiriin ja tule kotipalveluiden perhetyöntekijäksi Kangasalle!

Kangasalan kaupunki tuottaa lapsiperheiden kotipalvelun Kangasalan ja Pälkäneen yhteistoiminta-alueella. Lapsiperheiden kotipalvelu on sosiaalihuoltolain 19 §:n mukaista arkena perheen kotona toteutettavaa lastenhoitoa ja päivittäisiä kodinhoitotehtäviä. Perhetyön tavoitteena on tukea perheen toimintakykyä, myönteistä vuorovaikutusta sekä arjen hallintaa.

Arvostamme asiakaslähtöistä, joustavaa ja itseohjautuvaa työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä katsomme eduksi aiempaa kokemusta kotikäyntityöstä sekä lasten ja perheiden kanssa työskentelystä. Työn liikkuvuuden vuoksi oman auton käyttö on välttämätön. Perhetyöntekijän työ edellyttää valmiutta iltatyöhön.

Meillä Kangasalla arvostetaan osaamisen kehittämistä ja tuetaan kouluttautumista. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, jossa sinua tukee oma tiimisi.

Palkka on Sote-tes mukainen. Palvelussuhteessa on 6 kk:n koeaika.

Sosiaalihuoltolain mukaisen lapsiperheiden kotipalvelun perhetyöntekijän pätevyysvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto.

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002) Työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetesti ja tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

#työpäiväkangasalla #hyvänpiiri

Lisätietoja antaa perhetyön ohjaaja Anna-Maija Syrjä puh. 040-1336769 tai anna-maija.syrja@kangasala.fi

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anna-Maija Syrjä puh. 040-1336769 tai anna-maija.syrja@kangasala.fi
Sara Virtanen 040-5406101 tai sara.virtanen@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. #LiityHyvänPiiriin #TyöpäiväKangasalla


Osoite: Kuohunharjuntie 26, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kangasalan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Kangasalan kaupunki - Responsible employer Kangasalan kaupunki - Good Mood Workplace

Rekommenderade jobb