Perhetyöntekijän sijaisuus Riihimäen seudulla

Ansök senast  3.6.2024 15:00

Lämpimästi tervetuloa perhetyöntekijäksi Riihimäen seudulle!

Haemme nyt perhetyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen 30.6.2025 asti. Sijaisuus alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Työ sijoittuu sosiaalihuoltolain mukaiseen perhetyöhön.

Perhetyössä tuemme lapsiperheitä, joissa on 0-18-vuotiaita lapsia. Tukea tarjoamme odotus- ja vauva-aikana, lasten kasvatuksen ja kehityksen kysymyksissä, parisuhteen haasteissa ja perheen sisäisen vuorovaikutuksen kysymyksissä. Perhetyötä teemme perheen tarpeista käsin, pääasiassa perheiden kotona. Työskentely pohjautuu yhdessä tehtyyn suunnitelmaan, jonka tavoitteet tarkistetaan säännöllisesti. Työskentelemme muun muassa keskustelemalla, ohjaamalla arjen tilanteita, mallintamalla sekä erilaisia menetelmiä käyttäen erilaisissa perheiden pulmatilanteissa. Työ sisältää verkostotyötä perheen läheisten ja viranomaisten kanssa. Tarkoituksena on perheen elämänhallinnan ja omien voimavarojen tukeminen, sekä arjessa selviytymisen vahvistaminen ennaltaehkäisevästi. Lyhytaikaisessa palvelussa perhetyöntekijä toimii perheen omatyöntekijänä, mutta useilla asiakasperheillä on omatyöntekijänä perhesosiaalityön sosiaalityöntekijä tai sosiaaliohjaaja.

Olemme Riihimäen seudulla juuri järjestäytyneet kahteen moniammatilliseen tiimiin, joissa työskentelevät perhesosiaalityön sosiaalityöntekijät ja sosiaaliohjaajat, kasvatus- ja perheneuvonnan psykologit ja sosiaalityöntekijät ja perhepsykoterapeutti, perhetyöntekijät ja kotipalvelutyöntekijät entistäkin moniammatillisemmin asiakkaiden hyväksi. Vastaavat tiimit toimivat kaikilla alueilla Kanta-Hämeen sosiaalisen tuen palveluissa eli sosiaalihuoltolain mukaisissa lapsiperhepalveluissa. Tiimimme lupaa, ettei ketään jätetä yksin! Perhetyöntekijä saa työhönsä tukea myös kuukausittain kokoontuvasta perhetyön omasta ammatillisesta verkostosta.

Toinen tiimeistä työskentelee Riihimäen ja Hausjärven alueella ja toinen Riihimäen ja Lopen alueella. Sijaisuuden sijoittuminen tiimeihin tarkentuu. Halutessasi voit esittää toiveen työskentelyalueestasi.

Arvostamme aiempaa kokemusta perhetyöstä. Työ edellyttää rohkeutta tarttua oma-aloitteisesti perheiden haasteisiin ja oman ajankäytön hallintaa. Perhetyöntekijä työskentelee perheissä pääsääntöisesti yksin, mutta tarvittaessa työtä tehdään myös työparityönä. Työ sisältää jonkin verran iltatyötä. Edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta.

Tehtäväkohtainen palkka on 2836,85 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Työaika on 38,25 tuntia viikossa.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex 200 e/vuosi
- Työterveys Terveystalossa
- Mahdollisuus sisällyttää työmatkalla tehty työ työaikaan

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto. Tehtävään valitun tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisterilain (770/1993) 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote ennen työn aloittamista.

Edistämme hakua joustavasti ja saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana. Jätäthän hakemuksen siis mahdollisimman pian, kuitenkin hakuajan päättymiseen mennessä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on käytössä. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita väitöskirjan tai ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen. Edistämme strategiamme mukaisesti henkilöstömme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta.

Tervetuloa meille töihin! Ole yhteydessä ja kysy rohkeasti lisää.


Läs mer

https://omahame.fi/meille-toihin

Kontaktuppgifter

johtava sosiaalityöntekijä Maria Martti, maria.martti@omahame.fi, p. 0405037678

Lähijohtaja Mari Saari, mari.saari@omahame.fi, p. 0406586950

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Läs om arbetsgivare