Skip to main content
test
Personlig assistent inom småbarnspedagogik - Kristinestad

Småbarnspedagogiken söker kontinuerligt gruppassistenter och personliga assistenter för heltidsarbete och deltidsarbete på daghem och i förskola.
Dina arbetsuppgifter är att, tillsammans med ett pedagogiskt team och specialläraren inom småbarnspedagogik, fungera som assistent till ett barn i behov av stöd. Vi förväntar oss att du har ett arbetssätt som är motiverande och fokuserar på utveckling. Vi värdesätter en positiv inställning, teamarbete samt goda samspelsfärdigheter. Utbildning i arbete med barn och tvåspråkighet är meriterande.
Ansökningstiden är fortlöpande och lämpliga personer kan anställas vartefter.

En prövotid kan tillämpas. Den som anställs skall visa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.
Lön i enlighet med kollektivavtalet AKTA.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Annika Heikkilä, chef för småbarnspedagogik
annika.heikkila@krs.fi
040 5666018

Lär dig mer om oss

Bildningsväsendet i Kristinestad

Kristinestad är en trygg, trivsam och flerspråkig ort att bo och arbeta på. Här finns en havsnära natur, levande landsbygd och mångsidiga möjligheter till fritidssysselsättning. Kristinestad skapar förutsättningar för ett högklassigt boende och livskvalitet. Kristinestad är Finlands första Cittaslow-stad.

Kristinestads stad har 332 anställda inom olika branscher som kontinuerligt vill utveckla stadens service och verksamhetssätt. I egenskap av arbetsgivare vill staden bl.a. satsa på att utveckla personalens kompetens och personalens välbefinnande. Staden är tvåspråkig och förvaltningsspråket är svenska. Kristinestad är en rökfri arbetsplats.


Adress: Småbarnspedagogikens kansli, Lappfjärdsvägen 10, 64100 Kristiinankaupunki
Kristinestad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb