test

Perus- ja hoitotason ensihoitaja, keikka- ja sijaistyöhakemus, Pohde

Ansök senast  31.12.2025 14:30

Sinä ensihoidon ammattilainen tai alan opiskelija, joka etsit töitä ja haluat kehittää osaamistasi erilaisten työmahdollisuuksien kautta. Tervetuloa työskentelemään Pohteelle (Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle).

Haemme jatkuvasti perus- ja hoitotason ensihoitajia erimittaisiin sijaisuuksiin ja keikkalaiseksi OYS ensihoitoon. Voit ilmoittaa hakulomakkeella, millä alueella olisit halukas työskentelemään.

OYS Ensihoidon toiminta kattaa koko Pohjois-Pohjanmaan maakunnan. Suoritamme vuosittain noin 70 000 ensihoitotehtävää 41 ensihoitoyksikön, 2 kenttäjohtoyksikön ja 1 lääkäriyksikön voimin. Vastaamme ensihoitopalvelun tuottamisesta noin 415 000 asukkaalle.

Haemme sinua, joka olet kiinnostunut vaihtelevista työvuoroista, tiimityöskentelystä ja haluat tehdä parhaasi potilaiden hyväksi. Voit olla opiskelija, vastavalmistunut tai jo pidempään hoitoalalla ollut ammattilainen. Arvostamme paineensietokykyä, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä oma-aloitteisuutta.

Työtehtävien hoitamiseen edellytämme BC1-luokan ajo-oikeutta ja hyväksyttyä tehtävän mukaista ensihoidon tasotestausta. Lupa turvallisuusselvityksen teettämiseen on myös vaatimuksena tehtävän hoitamiselle. Työskentelemme ensihoidossa 12 tunnin ja 24 tunnin vuoroissa.

Perustason ensihoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on ensihoitoon suuntautunut terveydenhuollon ammattihenkilö, laillistettu sairaanhoitaja tai pelastajatutkinto taikka sitä vastaava aikaisempi tutkinto. Sijaisuutta voi hoitaa myös ensihoidon (AMK) -opiskelija, jolla on opintoja suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Hoitotason ensihoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on ensihoitaja AMK taikka terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa laillistettu sairaanhoitaja, joka on suorittanut hoitotason ensihoitoon suuntaavan vähintään 30 opintopisteen laajuisen opintokokonaisuuden yhteistyössä sellaisen ammattikorkeakoulun kanssa, jossa on opetus ja kulttuuriministeriön päätöksen mukaisesti ensihoidon koulutusohjelma.

Täytä hakemus ja lähetä se meille jo tänään. Hakemuksen pääset täyttämään Hae työpaikkaa - painikkeen kautta. Lähetetty hakemuksesi tulee rekrytointiyksikköön käsiteltäväksi. Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme haastatteluajan työntekijätarpeiden mukaan. Haastattelutilanteessa tarkistamme henkilöllisyyden sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Jos sinulla on aikaisempaa alan työkokemusta, niin lisää hakemukseesi esimiestasoisen suosittelijan yhteystiedot. Soitamme aina suosittelijatiedot viimeisestä työpaikasta.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työ ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Lisätietoja: Pohteen rekrytointiyksikkö
sähköpostitse: rekrytointi@pohde.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.

Läs om arbetsgivare