Perushoitaja

Äänekosken terveyskeskus hakee tiimityöhön soveltuvia lähihoitajia tai vastaavan aiemman koulutuksen omaavia henkilöitä kahteen vakinaiseen terveyskeskussairaalan perushoitajan toimeen 4.1.2021 alkaen.

Terveyskeskussairaalan perushoitajan tehtävät ovat monipuolisia ja oma-aloitteisuutta vaativia. Työtehtäviin kuuluu sairaalan potilaiden kokonaisvaltainen hoito ja huolenpito tiiviissä yhteistyössä muiden ammattiryhmien kanssa. Odotamme aktiivista omaisyhteistyötä ja omatoimisuutta tukevaa työotetta. Potilaat tulevat terveyskeskussairaalaan yleensä päivystyksellisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on apuhoitaja, perushoitaja tai lähihoitaja, jossa suuntautumisena toivomme ensisijaisesti sairaanhoitoa ja huolenpitoa. Hakijalla tulee olla terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukainen laillistus Suomessa (Laki 559/1994).

Arvostamme vastuullista asennetta, hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja, muutoksen- ja stressinsietokykyä, valmiutta kehittää omaa ammattitaitoa ja työyksikön toimintaa sekä aiempaa kokemusta terveyskeskussairaalan lähi/perushoitajan työstä.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä ilmoitettava kirjallisesti toimen vastaanottamisesta. Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja edellytämme tartuntautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Jaana Hirvijoki-Piispanen, p.020 632 2629 jaana.hirvijoki-piispanen@aanekoski.fi
Vs. apulaisosastonhoitaja Susanna Puranen, p.020 632 2619 susanna.puranen@aanekoski.fi

Äänekosken kaupunki, Perusturvatoimiala, Terveyspalvelut, Terveyskeskussairaala
Osoite: Terveyskatu 8, 44100 äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki. Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%. Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500. Olemme savuton työyhteisö.