Skip to main content
test
Perushoitaja, kuvantaminen - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Haemme Sairaala Novaan kuvantamisen yksikköön vakituiseen työsuhteeseen

PERUSHOITAJAA

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuvantaminen tuottaa erikoissairaanhoidon tarvitsemat radiologiset palvelut ammattitaitoisesti, oikea-aikaisesti ja joustavasti digitaalisen kuvantamistekniikan mahdollistamin uusin menetelmin. Keski-Suomen sairaanhoitopiirin diagnostisiin palveluihin kuuluvat kuvantamisen, sairaalafysiologian ja patologian yksiköt.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä vahvaksi osaajaksi mielenkiintoisten tehtävien ja kehityksen äärellä. Suunnitelmallinen perehdytys, moniammatillinen yhteistyö ja koulutus tukevat osaamisesi kehittymistä uudessa ja modernissa toimintaympäristössä. Työskentelyalueellesi kuuluvat mm. ultraääni-, magneetti- sekä angiografiatyöpisteet.

Työnkuvaasi kuuluu hoiva- ja huolenpitotyötä, lääkärin avustamista toimenpiteissä, potilaan tarkkailua ja valvontaa sekä ohjausta ja opetusta. Lisäksi työhösi kuuluu potilaan hoitoa tukevia tehtäviä, esim. välinehuollosta huolehtimista. Työ on ajoittain fyysisesti vaativaa ja sisältää esimerkiksi potilaan punktiokohdan painamista angiografiassa tehdyn toimenpiteen jälkeen.

Ensisijainen työskentelypisteesi sijaitsee Sairaala Novassa, mutta tehtävään kuuluu myös työskentelyä satunnaisesti kuvantamisen eri terveyskeskuspisteissä, joita on Äänekoskella, Muuramessa, Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskuksissa, Seututerveyskeskuksen yksiköissä sekä Saarikassa.

Sovit tähän työtehtävään, jos sinulle on oma-aloitteisuutta, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä halu kehittää itseäsi ja työtäsi. Työhön sisältyy myös muuttuvia tilanteita, joten toivoisimme sinulta päätöksenteko- ja paineensietokykyä. Työ on päivätyöluonteista.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan lähihoitajan tutkinto tai aiempi perushoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Jätä yhteystietosi ja liitä hakemukseesi CV tai hyödynnä halutessasi hakulomakettamme.

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä:
-
Palveluesimies Simo Olli
puh. 014 269 5474
simo.olli@ksshp.fi
-
Palvelupäällikkö Lassi Hirvonen (yhteydenotot ajalla 26.9.-2.10.22)
puh. 014 269 5466
lassi.hirvonen@ksshp.fi
-
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta!

Lisätietoja

Diagnostiset palvelut, kuvantaminen

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Rekommenderade jobb