test
Perushoitaja/lähihoitaja, syöpäosasto - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Turun yliopistollisen keskussairaalan Operatiivisen toiminnan ja syöpätautien toimialueella syöpäklinikassa on haettavana vakinainen perus-/lähihoitajan toimi. Toimen ensisijaisena sijoituspaikkana on syöpäosasto. Odotamme työntekijältä työskentelyä tarvittaessa myös muilla toimialueen osastoilla.

Syöpävuodeosastolla hoidetaan erikoissairaanhoitoa tarvitsevia aikuisia syöpäpotilaita. Työ vuodeosastolla on vaihtelevaa ja monipuolista kolmivuorotyötä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää potilaslähtöistä kunnioittavaa asennetta, halua perushoidon kehittämiseen, huolellisuutta, hyviä työyhteisötaitoja, joustavuutta ja kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme ruotsin kielen taitoa.

Meillä on mahdollisuus tarjota sinulle mielenkiintoinen työ, jossa toimit osana moniammatillista tiimiä ja kuulut innostuneeseen työyhteisöön. Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, tarvittavan tuen, mahdollisuuden kehittyä ja kehittää työtä.
Tervetuloa työyksikköömme!

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Sari Härkönen puh. 02 313 2811
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 6 Operatiivinen toiminta ja syöpätaudit, TO6E Syöpäklinikka

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb