Perushoitaja - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Perushoitaja - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme PERUSHOITAJAA keuhkosairauksien vuodeosastolle keskussairaalaan, Lahteen.

Vuodeosastolla on talvikuukausina 24 sairaansijaa ja kesäkuukausina 20 paikkaa. Toiminta perustuu tutkittuun näyttöön perustuvaan hoitotyöhön. Perusarvomme on kunnioittaa jokaista ihmistä ja teemme työtä potilaslähtöisesti. Keuhkosairauksien vuodeosastolla hoidetaan potilaita moniammatillisissa tiimeissä, joissa potilas otetaan huomioon hoidon suunnittelussa. Osastolla tutkitaan ja hoidetaan keuhkopotilaita, joiden tila vaatii sairaalahoitoa tai -tutkimusta. Yleisimpiä osastolla hoidettavia sairauksia ovat astma, keuhkoahtaumatauti, keuhkokuume, keuhkosyöpä, uniapnea, sarkoidoosi ja tuberkuloosi.

Tehtäviisi kuuluvat perushoitajan työt keuhkosairauksien vuodeosastolla. Työtehtävissä korostuvat erityisesti potilaan perushoito, ohjaus ja hengitettävien lääkkeiden tuntemus. Teemme osastolla mm. keuhkoputkentähystyksiä ja muita pienempiä toimenpiteitä.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira). Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Erikoissairaanhoidon osaaminen katsotaan hakijalle eduksi.

Liity mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme!

Läs mer

http://www.phhyky.fi

Osastonhoitaja
Marketta Koskinen
marketta.koskinen@phhyky.fi
puh. 044-7195105

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut , PHKS, Konservatiivinen tulosyksikkö, Keuhkosairauksien osasto 54
Adress: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Mer om arbetsgivaren