Skip to main content
test
Peruskoulun erityisopettaja - Rautalammin kunta

Peruskoulun erityisopettaja

Peruskoulun erityisopettaja


Sijaisuus, heti - 3.6. 2023

Haemme Rautalammen koulutoimeen, Matti Lohen yhtenäiskouluun pääsääntöisesti alakoulussa toimivaa erityisopettajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen, jonka aloitus on mahdollisimman pian ja lopetus 3.6.2023.

Matti Lohen koulussa jokainen erityisen tuen oppilas on nimetty omaan yleisopetuksen kotiryhmäänsä, jossa heidän opetuksensa ensisijaisesti järjestetään. Pienryhmämuotoinen opetus mahdollistetaan oppilaille niissä oppiaineissa, joissa he sitä tarvitsevat. Opetusjärjestelyt ja tuki suunnitellaan aina yksilöllisesti ja joustavasti kunkin oppilaan erityiset tarpeet huomioiden.

Erityisopettaja tekee arjessa tiivistä yhteistä työtä alakoulun toisen erityisopettajan kanssa. Yhdessä he suunnittelevat, koordinoivat ja ohjaavat erityisen tuen oppilaiden opetuksen järjestämistä ja tukitoimia ja vastaavat HOJKSien laatimisesta, päivittämisestä ja toteutumisesta. Yhteistyö luokanopettajien ja aineenopettajien kanssa on tiivistä.

Erityisopettaja toimii osana Matti Lohen yhtenäiskoulun oppimisen tuen tiimiä. Tiimin rungon muodostavat kolme erityisopettajaa, yksi erityisluokanopettajaa sekä rehtori. Tiimin tehtävänä on suunnitella ja kehittää oppimisen tuen järjestämistä sekä vahvistaa kouluyhteisön osaamista oppimisen tukea tarvitsevien oppilaiden opetuksen järjestämisessä.

Matti Lohen koulussa toimitaan jaetun johtajuuden mallin mukaisesti. Arjen suunnitteluun ja toteutukseen osallistuu koko henkilöstö. Matti Lohen koulussa johtotiimin jäsenet johtavat kolmea luokka-asteittain jaettua tiimiä, jossa henkilöstömme suunnittelee ja kehittää arkea. Luokkatiimien lisäksi jokainen henkilökunnan jäsen kuuluu myös lukuvuosittain vaihtuviin kehittämistiimeihin.

Hakijalta odotamme ennakkoluulottomuutta ja halua tarkastella asioita uusista näkökulmista. Rautalammin koulutoimessa on sitouduttu positiivisen pedagogiikan mukaisen toimintakulttuurin vahvistamiseen ja toivomme sinunkin kokevan omaksesi vahvuuksien varaan rakennetun kohtaamisen ja oppimisen ohjaamisen. Vahvistamme pedagogista osaamistamme niin, että pystymme huomioimaan jokaisen oppijan yksilölliset tarpeet osana omaa ryhmää. Tarvitsemme sinun panostasi tähän arjen kehittämistyöhön.

Hakuaika päättyy 2.4.2023. Hakemukset toimitetaan Kuntarekryn kautta. Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuprosessin aikana. Huomioimme myös valmistumassa olevat hakijat. Paikka täytetään heti kun sopiva hakija löytyy.

Tehtävään valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote. Palkkaus on OVTES:n mukainen.

Lisätietoja

https://www.rautalampi.fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/matti-lohen-koulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mervi Pulkkinen p. 040 703 5598, mervi.pulkkinen@rautalampi.fi

Lisätietoja

Rautalammin kunta, Sivistysosasto

Tervetuloa Rautalammille! Odotamme sinua jouhevaan joukkoomme.

Rautalampi on vanha emäpitäjä, joka elää vahvasti tätä päivää perinteestä voimaa ammentaen. Noin 3000 asukkaan pitäjässä yhteisöllisyys on voimissaan. Meillä asiat hoidetaan mutkattomasti ja hyvässä hengessä. Tänne on helppo tulla ja asettua.

Meitä on siunattu rikkaalla luonnolla. Etelä-Konneveden kansallispuisto ja kuntaa ympäröivät järvet kanavineen ovat suomalaismaisemia aidoimmillaan.

Kirkonkylällä olet kaikkien palveluiden äärellä. Edullisten asumis- ja elinkustannusten kunnassa voit sijoittaa elämisen ja arjen laatuun, esimerkiksi rantatonttiin. Lapsiperheiden hyväksi olemme rakentaneet ajatuksella toteutetut varhaiskasvatuspalvelut ja koulutien. Meillä tapahtuu monenlaista mukavaa ja pääset toteuttamaan itseäsi myös vapaa-ajalla. Kulttuuritarjontaa on melkeinpä enemmän kuin pieneen kuntaan mahtuu teatterista ja näyttelyistä runoon ja lauluun. Kulttuuritapahtumien ja luonnon lisäksi voit ammentaa hyvinvointia monista harrastuksista. Niin, kiinnostaisiko sinua ratsastus, voimanosto tai vaikkapa alamäkiluistelu?

Rautalammin kunta työnantajana on reilun 100 työntekijän organisaatio. Tarjoamme yleislääkäritason työterveyshuollon ja reippaita liikuntaetuja.


Osoite: Koulutie 14, 77700 Rautalampi

Rekommenderade jobb