Skip to main content
test
Peruskoulun ja lukion aineenopettajan sijaisuudet - Joroisten kunta

Joroisten kunnan perusopetuksessa ja lukiossa on jatkuvaa rekrytointitarvetta opettajien lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Sijaisia tarvitaan mm. luokanopetukseen, erityisluokanopetukseen sekä perusopetuksen ja lukion aineenopetukseen.

Joroisten perusopetuksessa opetusta järjestetään kirkonkylällä yhtenäiskoulussa (1.-9. luokille) ja Kuvansissa (1.-6. luokille). Joroisten kunnassa oppilaille tarjotaan laadukasta perusopetusta turvallisessa oppimisympäristössä. Perusopetuksessa opetusryhmiä on 30 ja ryhmäkoko on enimmillään 21 oppilasta. Joroisten perusopetuksessa tehdään säännöllisesti yhteistyötä naapurikuntien kanssa mm. opettajien täydennyskoulutuksessa, uuden opetussuunnitelman jalkauttamisessa sekä erilaisissa hankkeissa. Joroisten lukio on eläväinen, viihtyisä noin 70 opiskelijan lukio, joka tarjoaa laadukasta yleissivistävää opetusta ja laajan kurssivalikoiman, muun muassa liikuntaa, kieliä, yrittäjyyttä ja mediaa.

Edellytämme sinulta vähintään 18-vuoden ikää ja alan koulutusta tai kokemusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta. Eduksi katsomme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaisen kelpoisuuden.

Hae opettajan sijaisuuksia täyttämällä avoin hakemus. Kun olet jättänyt hakemuksen, olemme sinuun yhteydessä haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelussa tarkistamme tutkinto- ja työtodistuksesi, lasten kanssa työskenteleviltä vaaditun rikosrekisteriotteen sekä määrittelemme yhdessä tehtävät, joissa voit tehdä sijaisuuksia. Jos olet opiskelija, ota viimeisin opintorekisteriote mukaan.

Lisätietoja

http://www.joroinen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat yhtenäiskoulun ja lukion rehtori Satu Immonen 040 589 6466 satu.immonen@joroinen.fi tai Kuvansin koulunjohtaja Jari Toroi 040 1823968 jari.toroi@joroinen.fi

Lisätietoja

Joroisten kunta, Sivistyspalvelut

Joroisten kunta on Pohjois-Savossa sijaitseva n. 4 500 asukkaan vireä ja liikkuva maaseutupitäjä loistavien liikenneyhteyksien ja luonnon äärellä. Vahvojen maatalouden ja metalliteollisuuden lisäksi matkailulla ja ihmisen hyvinvointia edistävillä palveluilla on oma sijansa Joroisten elinkeinoelämässä.

Joroinen valittiin tammikuussa 2022 Urheilugaalassa Suomen liikkuvimmaksi kunnaksi.


Osoite: Koulutie 1, 79600 Joroinen

Rekommenderade jobb