Peruskoulun ja lukion yhteinen musiikin lehtori - Vihdin kunta

Peruskoulun ja lukion yhteinen musiikin lehtori

Vihdin kunnan sivistyspalvelut julistaa haettavaksi peruskoulun ja lukion yhteisen musiikin lehtorin viransijaisuuden ajalle 14.8.2019-30.5.2020. Viran sijoituspaikkoina ovat Nummelanharjun koulu ja Vihdin lukio.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Palkkaus OVTES:n mukaan. Valinnassa noudatetaan viiden kuukauden koeaikaa.

Valinnan ehtona on, että valittu toimittaa ennen viransijaisuuden vastaanottamista hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan sekä esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitetun rikosrekisteriotteen.

Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa voidaan huomioida myös muodollista kelpoisuutta vailla olevat hakijat.

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Lisätietoja antavat rehtori Katri Mikkilä puh. 044 042 1751, katri.mikkila@vihti.fi. ja rehtori Satu Nokelainen puh. 044 042 1753, satu.nokelainen@vihti.fi

Vihdin kunta, Sivistyspalvelut, Nummelanharjun koulu, Vihdin lukio
Osoite: Vihti

Vihti on noin 29 000 asukkaan mukavan kokoinen kunta 45 minuutin päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Henkilöstöä palveluksessamme on 1180, tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan