Peruskoulun lehtori - Forssan kaupunki

Peruskoulun lehtori - Forssan kaupunki

Forssan kaupungin sivistys- ja tulevaisuuspalveluiden toimialalla, Kuhalan koulussa on haettavana määräaikainen peruskoulun matemaattisten aineiden lehtorin viran sijaisuus ajalle 2.9.2019-30.6.2020(vakanssi 2057), opetusaineena ma, fy ja ke.

Koeaika on 4 kuukautta. Forssan kaupunki on savuton työpaikka.

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää "Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain" (504/2002) mukainen rikostaustaote sekä tehtävän hoidon terveydellisiä edellytyksiä koskevat tiedot.

Tule töihin luovaan ja rohkeaan joukkoomme. Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus Kuntarekry.fi -sivustolla.

Läs mer

http://www.forssa.fi
http://www.forssa.fi/kasvatus-ja-opetus/perusopetus/koulut/

Lisätietoja antaa rehtori Marja-Leena Tirri, puh 050-375 9259 tai marja-leena.tirri@forssa.fi
Apua ongelmatilanteisiin Kuntarekryn käytössä löydät näiltä sivuilta:
https://www.kuntarekry.fi/fi/ukk

Kuhalan koulu
Adress: Opintie 4, 30300 Forssa

Forssan kaupunki on lähes 17 500 asukkaan kaupunki Kanta-Hämeessä. Olemme yksi Suomen lapsiystävällisimmistä ja järkivihreimmistä kaupungeista ja työllistämme kaupungin toiminnoissa noin 800 eri alojen ammattilaista. Panostamme työhyvinvointiin ja yhteistoimintaan, jotta koko henkilöstömme voisi tehdä oman työnsä hyvin. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.
Forssan kaupungissa toimii seitsemän peruskoulua, joista kaksi - Kuhalan koulu ja Keskuskoulu - ovat yhtenäiskouluja (vuosiluokat 1-9). Lisäksi yhdessä - Tölön koululla - toimii seudullinen erityiskoulu. Kaikissa kouluissa järjestetään koululaisten iltapäivätoimintaa ja kerhotoimintaa.

Mer om arbetsgivaren