Peruskoulun lehtori

Forssan kaupungilla on haettavana peruskoulun lehtorin viransijaisuus (2073) ajalle 7.1.-5.6.2021, opetusaineina matemaattiset aineet ja tietotekniikka.
Viran ensimmäinen sijoituspaikka on Keskuskoulu.

Viran kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksesta annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote ja hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Forssan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://peda.net/forssa/perusopetus/keskuskoulu

Tutustu työnantajaan

rehtori Jari Marjamäki, puh. 050 596 5165, jari.marjamaki@forssa.fi

Forssan kaupunki, Sivistystoimi, Perusopetus, Keskuskoulu
Osoite: Koulukatu 7, 30100 Forssa

Olemme yksi Suomen lapsiystävällisimmistä ja järkivihreimmistä kunnista ja työllistämme kaupungin toiminnoissa noin 700 eri alojen ammattilaista. Sopiva kokomme lisää yhteisöllisyyttä. Arvostamme luovia ja ammattitaitoisia työntekijöitämme, jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme työhyvinvointiin ja yhteistoimintaan. Tuemme henkilöstömme ammatillista kasvua ja kannustamme täydennyskouluttautumiseen.

Forssan Keskuskoulu on luokkien 1-9 yhtenäiskoulu. Oppilaita on n. 370 ja henkilökuntaa n. 40. Painotamme toiminnassamme oppilaslähtöisyyttä kaupungin lapsiystävällisyysstrategian mukaisesti. Yhteisöllisyys ja oppilaan kohtaaminen ovat meille tärkeitä arvoja.

Forssan kaupunki - Rökfri arbetsplats Forssan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Forssan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun