test
Peruskoulun lehtori - Forssan kaupunki

Haetaan peruskoulun lehtoria (2060) määräaikaiseen työsuhteeseen (25h/vko) ajalle 10.1.-4.6.2022, opetusaineena liikunta.

Tehtävän sijoituspaikka on Kuhalan koulu ja tehtävänä luokkien 3-9 liikunnan opetus.

Kuhalan koulu on noin 300 oppilaan yhtenäiskoulu, joka sijaitsee Viksbergin kaupungin osassa.
Alakoulu on yksisarjainen ja yläkoulu nelisarjainen. Yläkoulun oppilaita on noin 220. Koulun arki on monikulttuurinen ja oppilaslähtöinen. Koulun henkilökuntaa kuvaavat sanat yhteistyö, tiimihenki ja moniammatillisuus.

Kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista nro 986/1998 mukaisesti.
Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan.

Kelpoisuuden osoittavat todistukset on liitettävä mukaan sähköiseen hakemukseen ja alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitettävä mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen rekisteriote. Noudatamme kahden (2) kuukauden koeaikaa.

Forssan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.forssa.fi
https://peda.net/forssa/perusopetus/kuhala

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Atte Kolis, rehtori, puh. 040 652 7583, atte.kolis@edu.forssa.fi
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteys henkilöstöpäällikköön:
Esa Sinisalo, 050 5590 851 tai esa.sinisalo@forssa.fi
Apua ongelmatilanteisiin Kuntarekryn käytössä löydät näiltä sivuilta:
https://www.kuntarekry.fi/fi/ukk

Lisätietoja

Kuhalan koulu

Forssan kaupunki on lähes 17 000 asukkaan kaupunki Kanta-Hämeessä. Olemme yksi Suomen lapsiystävällisimmistä ja järkivihreimmistä kaupungeista ja työllistämme kaupungin toiminnoissa noin 700 eri alojen ammattilaista. Sopiva kokomme lisää yhteisöllisyyttä. Arvostamme luovia ja ammattitaitoisia työntekijöitämme, jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme työhyvinvointiin ja yhteistoimintaan, jotta koko henkilöstömme voisi tehdä oman työnsä hyvin. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Kuhalan koulu on noin 300 oppilaan yhtenäiskoulu, joka sijaitsee Viksbergin kaupunginosassa. Alakoulu on yksi sarjainen ja yläkoulu nelisarjainen. Koulun arki on monikulttuurinen ja oppilaslähtöinen. Koulun henkilökuntaa kuvaavat sanat yhteistyö, tiimihenki ja moniammatillisuus.


Osoite: Opintie 4, 30300 Forssa
Forssan kaupunki - Rökfri arbetsplats Forssan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Forssan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb