Peruskoulun lehtori (MA/FY/KE) - Lahden kaupunki

Peruskoulun lehtori (MA/FY/KE) - Lahden kaupunki

Tule Tiirismaan peruskouluun PERUSKOULUN LEHTORIKSI opettamaan matematiikkaa sekä fysiikkaa ja kemiaa ajalle 1.8.2019-31.7.2020. Opetettavana on 16 tuntia matematiikkaa ja 4 tuntia fysiikkaa/kemiaa sekä yksi demonstraatiolisätunti. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja ja uuden opetussuunnitelman tuntemusta.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Mikäli kelpoisia hakijoita ei ole tehtävä voidaan täyttää hakijalla, jolla ei ole kelpoisuutta virkaan. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote ja toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 27.5.2019 klo 15.00.

Tiirismaan yhtenäiskoulussa opiskelee 0-9 vuosiluokkien oppilaita noin 650 ja opetus- ja kasvatustehtävissä toimii noin 60 henkilöä. Koulu sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa ja matkakeskusta, joten koululle on hyvät kulkuyhteydet. Koulussamme toimii englannin kieliset luokat 0-9 vuosiluokilla sekä Lahden ruotsinkielisen koulun yläkouluopetus. Lisäksi yläluokilla annetaan painotetun musiikin opetusta. Koulussamme on laaja kielitarjonta ja A1 kielenä yläluokilla voi opiskella englannin lisäksi ruotsia ja venäjää. Koulu toimii tällä hetkellä väistötiloissa.

Virka-aikana rehtori Kari Turpeinen puh. 050 559 7846, kari.turpeinen@lahti.fi tai apulaisrehtori Karoliina Lukkarinen puh. 044 416 3286, karoliina.lukkarinen@edu.lahti.fi

Lahden kaupunki
Adress: Ursankatu 2, 15100 Lahti

120 000 asukkaan Lahti tunnetaan Suomessa ja maailmalla talviurheilusta ja korkeatasoisista kulttuuripalveluista.
Lahdessa yhdistyvät pienen ja suuren kaupungin parhaat puolet. Aktiiviset asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta. Loistavan sijainnin ja toimivien kulkuyhteyksien ansiosta Lahden seudulla käydään töissä joka puolelta Etelä-Suomea. Junamatka Helsingistä kestää nopeimmillaan 49 minuuttia.
Lahden kaupungilla työskentelee noin 3400 ammattilaista. Motivoituneen ja osaavan henkilöstön avulla kaupunki huolehtii lahtelaisten sujuvasta arjesta. Työnantajana kaupunki panostaa johtamisen ja henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen ja tarjoaa kiinnostavan työympäristön ja mahdollisuuksia edetä urallaan. Lahden kaupunki on savuton työpaikka.
Lahden kaupungin perusopetuspalvelut kuuluvat sivistyksen palvelualueelle, joka vastaa opetus-, kasvatus-, liikunta- ja kulttuuripalvelujen järjestämisestä ja koko palvelualueen kehittämisestä. Sivistyksen palvelualue on uudistuva, osaamista arvostava ja aktiivinen yhteistyökumppani. Perusopetusta järjestetään 26 koulussa. Oppilaita on yli 10300, opettajia ja avustajia yli 1100.

Mer om arbetsgivaren