Skip to main content
test
Peruskoulun lehtori/matematiikka, fysiikka, kemia - Vihdin kunta

Haemme joukkoomme kehittämismyönteistä ja aktiivista peruskoulun matematiikan, fysiikan ja kemian lehtorin viransijaista ajalle 1.8.2022-31.7.2023. Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta yhteistyöstä. Viransijaisuuden ensisijainen sijoituspaikka on Vihdin yhteiskoulu.

Palkkaus OVTES:n mukaan. Valinnassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Valinnan ehtona on, että valittu toimittaa hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan ja esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitetun rikosrekisteriotteen.

Lisätietoja

http://www.vihti.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Vihdin yhteiskoulun rehtori Minna Kela, etunimi.sukunimi@vihti.fi, puh. 050 368 9782

Lisätietoja

Vihdin kunta, Sivistyspalvelut, Vihdin yhteiskoulu

Vihti on noin 29 000 asukkaan mukavan kokoinen kunta 45 minuutin päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Henkilöstöä palveluksessamme on 1180. Olemme mukana UNICEF:n Lapsiystävällinen kunta -mallissa. Toivomme sinun olevan kiinnostunut oman toimialasi edustajana kehittämään kanssamme Vihdistä entistäkin Lapsiystävällisempää kuntaa. Tervetuloa aktiiviseen ja kehittämismyönteiseen joukkoomme!


Osoite: Nietoinkuja 1, 03400 Vihti
Vihdin kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb