Peruskoulun lehtori, matematiikka ja fysiikka - Kotka Stad

Peruskoulun lehtori, matematiikka ja fysiikka - Kotka Stad

Kotkan opetustoimessa on haettavana peruskoulun lehtorin virka, opetettavina aineina matematiikka ja fysiikka, täytettäväksi toistaiseksi 1.10.2019 lukien.

Viran sijoituspaikka virkasuhteen alussa on Helilän koulu.

Helilän koulu on n. 475 oppilaan koulu, jossa on yleisopetuksen ryhmiä, joustavan perusopetuksen ryhmiä ja erityisopetuksen pienryhmiä vuosiluokille 6-9.

Tehtävään haetaan hyvää, kehittämismyönteistä ja innokasta opettajaa. Eduksi voidaan katsoa kyky ja halu opettaa kemiaa. Hakijalta odotetaan aitoa sitoutumista opetuksen kehittämiseen. Edellytämme halukkuutta kehittää ja toteuttaa joustavia opetusjärjestelyjä ja yhteistyötä yli luokkarajojen OPS:n tavoitteiden mukaisesti. Hakijalta toivotaan hyviä tvt-taitoja.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 045 7881 7896 (ma-pe klo 7-15). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Läs mer

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Lisätietoja antaa Helilän koulun rehtori Jaana Länsimies, puh. 040 353 9571 tai sähköpostitse jaana.lansimies@kotka.fi

Kotkan kaupunki, Opetustoimen vastuualue
Adress: Kotka

Kotkan kaupungin yleissivistävään koulutukseen kuuluu 17 peruskoulua, kaksi lukiota ja aikuislukio. Opetustoimen tavoitteena on kehittää oppivaa, osaavaa, sivistynyttä ja hyvinvoivaa Kotkaa. Kaupunkimme on aktiivisesti mukana myös valtakunnallisessa kehittämistyössä.
Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.
Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.

Mer om arbetsgivaren