Peruskoulun lehtori, oppilaanohjaus - Lahden kaupunki

Peruskoulun lehtori, oppilaanohjaus - Lahden kaupunki

Haemme osaavaan joukkoomme PERUSKOULUN OPPILAANOHJAUKSEN LEHTORIA 1.8.2019 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Toivomme innostunutta ja kehittämismyönteistä työotetta. Oppilaanohjauksen lehtorin tehtävän hoito edellyttää erinomaisia yhteistyötaitoja.

Kivimaan peruskoulu on 1.-9. vuosiluokkien yhtenäiskoulu Lahden pohjoisella alueella. Koulumme tarjoaa monipuolisen oppimisympäristön sekä yleisopetuksessa että erityisen tuen pienryhmissä opiskeleville oppilaille. Koulussamme työskentelee yli 800 oppilasta ja noin 70 opetus- ja kasvatustyön osaajaa. Koulumme vision mukaisesti Kivimaalla kasvaa rohkeasti kokeillen, yhdessä innostuen ja työtä arvostaen. Tämän vision mukaisesti rakennetaan parhaillaan Kivimaalle uutta koulua.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Mikäli kelpoisia hakijoita ei ole tehtävä voidaan täyttää lukuvuodeksi 2019-2020 hakijalla, jolla ei ole kelpoisuutta virkaan. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote ja toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 29.5.2019 klo 15.00.

Läs mer

https://peda.net/lahti/koulut/kivimaa

Rehtori Tuula Herkepeus puh. 050 518 0133, tuula.herkepeus@lahti.fi

Lahden kaupunki, Kivimaan peruskoulu
Adress: Lahdenkatu 62, 15210 Lahti

120 000 asukkaan Lahti tunnetaan Suomessa ja maailmalla talviurheilusta ja korkeatasoisista kulttuuripalveluista.
Lahdessa yhdistyvät pienen ja suuren kaupungin parhaat puolet. Aktiiviset asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta. Loistavan sijainnin ja toimivien kulkuyhteyksien ansiosta Lahden seudulla käydään töissä joka puolelta Etelä-Suomea. Junamatka Helsingistä kestää nopeimmillaan 49 minuuttia.
Lahden kaupungilla työskentelee noin 3400 ammattilaista. Motivoituneen ja osaavan henkilöstön avulla kaupunki huolehtii lahtelaisten sujuvasta arjesta. Työnantajana kaupunki panostaa johtamisen ja henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen ja tarjoaa kiinnostavan työympäristön ja mahdollisuuksia edetä urallaan. Lahden kaupunki on savuton työpaikka.
Lahden kaupungin perusopetuspalvelut kuuluvat sivistyksen palvelualueelle, joka vastaa opetus-, kasvatus-, liikunta- ja kulttuuripalvelujen järjestämisestä ja koko palvelualueen kehittämisestä. Sivistyksen palvelualue on uudistuva, osaamista arvostava ja aktiivinen yhteistyökumppani. Perusopetusta järjestetään 26 koulussa. Oppilaita on yli 10300, opettajia ja avustajia yli 1100.

Mer om arbetsgivaren