Skip to main content
test
Peruskoulun lehtorin viransijaisuus, AI,KI - Kotka Stad

Kotkan opetustoimessa on haettavana peruskoulun lehtorin viransijaisuus, opetettavana aineena äidinkieli ja kirjallisuus, määräajaksi 1.8.2022-31.7.2023

Viransijaisuus sijoittuu Langinkosken kouluun. Langinkosken yhtenäiskoulu on urheilupainotteinen koulu, jossa oppilaita on yhteensä n. 500. Yleisopetuksen ryhmien lisäksi koulussa on erityisopetuksen pienryhmiä ja joustavan perusopetuksen ryhmä sekä perusopetukseen valmistavan opetuksen ryhmä yläkouluikäisille oppilaille.

Hakijoilta odotetaan hyvää aineenhallintaa ja aitoa sitoutumista opetuksen ja erilaisten oppimisympäristöjen käytön kehittämiseen. Edellytämme halukkuutta kehittää ja toteuttaa joustavia opetusjärjestelyjä ja yhteistyötä eri aineryhmien kanssa OPS:n tavoitteiden mukaisesti. Lisäksi arvostamme hyvää opetusteknologian osaamista sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun (504/2002) mukainen ote.

Viransijaisuudessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Langinkosken koulun rehtori Heidi Honkanen, puhelimitse 040 834 7923 tai sähköpostitse heidi.m.honkanen@kotka.fi.

Lisätietoja

Kotkan kaupunki, Opetustoimen vastuualue

Kotkan kaupungin yleissivistävään koulutukseen kuuluu 16 peruskoulua, kaksi lukiota ja aikuislukio. Opetustoimen tavoitteena on kehittää oppivaa, osaavaa, sivistynyttä ja hyvinvoivaa Kotkaa. Kaupunkimme on aktiivisesti mukana myös valtakunnallisessa kehittämistyössä.

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Allintie 20, 48220 Kotka

Rekommenderade jobb