Peruskoulun luokanopettaja - Kouvolan kaupunki

Kouvolan kaupungin perusopetuksessa on haettavana;

Peruskoulun luokanopettajan viran (10598) sijaisuus ajalle 1.9.2021 - 4.6.2022. Luokka-aste 2 luokka, jolloin äidinkielen (suomen) opetus on keskeistä, arvostamme hyviä ryhmänhallinnan taitoja sekä innostunutta työotetta. Aiemmin paikkaa hakeneiden hakemukset otetaan huomioon.

Viran sijoituspaikka: Sarkolan koulu

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukaisesti.

Virkaa täytettäessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Tutkinto- ja työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on esitettävä annetussa määräajassa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Kristiina Strömmer p. 020615 8483, kristiina.strommer(at)kouvola.fi
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Lisätietoja

Kasvatus ja opetus, Perusopetusyksiköt, Sarkolan koulu

Sarkolan koulu on vuosiluokkien 1-6 koulu. Koulun toiminta on siirtynyt keväällä 2019 väistötiloihin Tornionmäkeen osoitteeseen Hongistontie 4. Uudisrakennuksen rakennustyöt ovat alkaneet 2/2021. Uuden koulun käyttötilat ovat kahdessa kerroksessa. Koulu on suunniteltu n. 350 oppilaan alakouluksi, sisältäen opetustilat yhteensä kuudelle erityisopetuksen pienryhmälle. Tällä hetkellä koulussamme on yhteensä n. 270 oppilasta. Yleisopetusluokkien lisäksi koulussamme toimii kaksi alueellista pienryhmää sekä Kotiharjussa sijaitseva kaupunkitasoinen yksilöllistä erityisopetusta tarjoava pienryhmä, Kotikallio.

Kouvola on asukkaitaan palveleva aktiivinen luonto- ja urheilukaupunki. Arki sujuu ja asuminen on edullista n. 82 000 asukkaan kaupungissa. Elämä on laadukasta hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Liikkuminen on helppoa ja liikenneyhteydet muualle Suomeen ovat hyvät.

Tervetuloa joukkoon! Viihdyt varmasti.

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Hongistontie 4, 45200 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb