Skip to main content
test
Peruskoulun päätoiminen tuntiopettaja, MA ja FY - Kotka Stad

Kotkan opetustoimessa on haettavana peruskoulun päätoimisen tuntiopettajan virkasuhde, opetettavina aineina matematiikka ja fysiikka, täytettäväksi toistaiseksi 1.8.2022 lukien.

Virkasuhteen ensimmäinen sijoituspaikka on Karhulan koulu, joka sijaitsee Karhulan keskustaajamassa. Karhulan koulussa on n. 290 oppilasta vuosiluokilla 7-9. Opetusta annetaan kahdessa toimipisteessä, osin Karhulan lukion kanssa samoissa tiloissa. Koulussa on yleisopetuksen ryhmien lisäksi joustavan perusopetuksen ryhmä sekä erityisopetuksen pienryhmä. Koulussa toimii myös musiikkiin ja liikuntaan painotetun opetuksen ryhmät.

Haemme joukkoomme innostunutta, sitoutunutta ja vahvan aineenhallinnan omaavaa opettajaa osaksi osaavaa yhteisöämme. Toivomme, että oppilas on opetusfilosofiasi keskiössä, panostat yksilölliseen oppimiseen ja haluat kehittyä opettajana. Jos lisäksi omaat hyvät digitaidot ja olet innostunut kehittämään opetusta sähköisillä alustoilla, olet mahdollisesti etsimämme henkilö. Edellytämme halukkuutta kehittää ja toteuttaa joustavia opetusjärjestelyjä ja yhteistyötä yli luokkarajojen OPS:n tavoitteiden mukaisesti. Lisäksi arvostamme hyvää opetusteknologian osaamista sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaisesti. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun (504/2002) mukainen ote.

Virkasuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Karhulan koulun rehtori Jarmo Kolu puh. 040 735 4861. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@kotka.fi.

Lisätietoja

Kotkan kaupunki, Opetustoimen vastuualue

Kotkan kaupungin yleissivistävään koulutukseen kuuluu 16 peruskoulua, kaksi lukiota ja aikuislukio. Opetustoimen tavoitteena on kehittää oppivaa, osaavaa, sivistynyttä ja hyvinvoivaa Kotkaa. Kaupunkimme on aktiivisesti mukana myös valtakunnallisessa kehittämistyössä.

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Rekommenderade jobb