test
Peruskoulun päätoiminen uskonnon ja historian tuntiopettaja toistaiseksi, Nöykkiön koulu - Esbo stad

Peruskoulun päätoiminen uskonnon ja historian päätoiminen tuntiopettaja toistaiseksi voimassaolevaan työtehtävään.

Koulun nimi ja osoite: Nöykkiön koulu, Nöykkiönlaaksontie 3, 02330 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2022.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun uskonnon ja historian opettajan kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Edellytämme verkko-oppimisympäristön sekä digiteknologian hyödyntämistä omissa oppiaineissa. Edellytämme myös kiinnostusta koulun kokonaisvaltaiseen kehittämistyöhön ja erilaisten koulun tapahtumien järjestämiseen yhteistyössä muiden oppiaineiden opettajien kanssa osana opetustyötä ja oppiaineiden välistä integrointia. Lisäksi edellytämme kiinnostusta ja kykenevyyttä kansainväliseen yhteistyöhön sekä matkustushalukkuutta oppilaiden kanssa mahdollisiin yhteistyökohteisiin ulkomailla tai kotimaassa ja kiinnostusta ja kykenevyyttä tarvittaessa yhteiskuntaopin sekä valinnaiskurssina olevien taloustaitokurssien opettamiseen tämän tehtävän lisäksi.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme yhteiskuntaopin opettajapätevyyttä, valmiutta osallistua koko koulun yhteisten tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä idearikkautta monialaisten oppimiskokonaisuuksien suunnitteluun ja toteuttamiseen. Eduksi luetaan myös opintoja erityisopetuksessa tai/sekä kokemusta erityistä ja tehostettua tukea tarvitsevien oppilaiden opetuksesta sekä mielenkiintoa ja/tai kokemusta toimia tarvittaessa tukioppilastoiminnan tai oppilaskunnan ohjaajana sekä koulun oppilaskioskin ohjaamisessa

Nöykkiön koulu on n. 530 oppilaan yläkoulu, joka sijaitsee Espoonlahden palvelualueella Länsiväylän läheisyydessä noin 18 km päässä Kampista Helsingin keskustasta.

Koulussa on painotettua opetusta matemaattis-luonnontieteellisissä aineissa sekä 3 erityisluokkaa, joiden oppilaita opiskelee osittain myös jaksoittain integroituneina yleisluokkien ryhmissä.

Koulussa on kolme kaksikielistä luokkaa, joiden opetus voidaan toteuttaa osittain englannin kielellä.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 3 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/peruskoulut/noykkion-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Sari Hakola, sari.hakola@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen perusopetus, Perusopetus, Nöykkiön koulu

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Nöykkiönlaaksontie 3, 02330 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb