Peruskoulun pt. tuntiopettajan sijaisuus, UE, ET - Kotka Stad

Peruskoulun pt. tuntiopettajan sijaisuus, UE, ET

Kotkan opetustoimessa on haettavana peruskoulun päätoimisen tuntiopettajan sijaisuus, opetettavina aineina uskonto (ev.lut) ja elämänkatsomustieto, määräajaksi 1.8.2019-31.7.2020.

Sijaisuus sijoittuu Helilän kouluun, joka on n. 475 oppilaan koulu, jossa on yleisopetuksen ryhmiä, joustavan perusopetuksen ryhmiä ja erityisopetuksen pienryhmiä vuosiluokille 6-9.

Opetustunteihin sisältyy UE (19vvt) ja ET (1vvt) opetuksen lisäksi 2 vvt HI opetusta 8. luokalle ja 3 vvt YH opetusta 9. luokalle sekä luokanvalvojan tehtävät.

Tehtävään haetaan kehittämismyönteistä ja innokasta opettajaa. Hakijalta odotetaan aitoa sitoutumista opetuksen kehittämiseen sekä perehtyneisyyttä opetussuunnitelmaan. Eduksi katsotaan halukkuus ja valmius joustavien opetusjärjestelyiden ja luokkarajat ylittävän yhteistyön kehittämiseen ja toteuttamiseen. Lisäksi edellytetään hyvää tvt-osaamista.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaisesti. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun (504/2002) mukainen ote.

Viransijaisuudessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 045 7881 7896 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tiedusteluihin vastaa rehtori Jaana Länsimies, puh. 040 353 9571.

Kotkan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Opetustoimen vastuualue
Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Kotkan kaupungin yleissivistävään koulutukseen kuuluu 17 peruskoulua, kaksi lukiota ja aikuislukio. Opetustoimen tavoitteena on kehittää oppivaa, osaavaa, sivistynyttä ja hyvinvoivaa Kotkaa. Kaupunkimme on aktiivisesti mukana myös valtakunnallisessa kehittämistyössä.
Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.
Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.

Tutustu työnantajaan