Peruskoulun rehtori - Kotka Stad

Peruskoulun rehtori - Kotka Stad

Kotkan opetustoimessa on haettavana peruskoulun rehtorin virka täytettäväksi 1.8.2019 lukien toistaiseksi.

Viran ensimmäinen sijoituspaikka on Otsolan koulu.

Otsolan koulu on n. 270 oppilaan koulu, jossa on yleisopetuksen ryhmiä vuosiluokille 1.-5. ja dysfasiaopetuksen pienryhmiä esiopetusikäisille.

Hakijoilta odotetaan sitoutumista opetuksen kehittämiseen sekä perehtyneisyyttä uuteen opetussuunnitelmaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää henkilöstöjohtamisen ja muutosjohtamisen taitoja.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaisesti. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun (504/2002) mukainen ote.

Viransijaisuudessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 045 7881 7896 (ma-pe klo 7-15). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Läs mer

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tiedusteluihin vastaa opetustoimenjohtaja Juha Henriksson, puh. 0400 371 396.

Kotkan kaupunki, Opetustoimen vastuualue
Adress: Kotka, 48100 Kotka

Kotkan kaupungin yleissivistävään koulutukseen kuuluu 17 peruskoulua, kaksi lukiota ja aikuislukio. Opetustoimen tavoitteena on kehittää oppivaa, osaavaa, sivistynyttä ja hyvinvoivaa Kotkaa. Kaupunkimme on aktiivisesti mukana myös valtakunnallisessa kehittämistyössä.
Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.
Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.

Mer om arbetsgivaren