test
Peruskoulun ruotsin kielen tuntiopettaja toistaiseksi, Nöykkiön koulu - Esbo stad

Peruskoulun päätoiminen ruotsin kielen tuntiopettaja toistaiseksi voimassaolevaan työtehtävään Nöykkiön kouluun. Koulun kieliohjelmassa on tällä hetkellä B1-ruotsi sekä A1- ja A2-kielinä englanti, ranska ja saksa sekä B2-espanja.

Koulun nimi ja osoite: Nöykkiön koulu, Nöykkiönlaaksontie 3, 02330 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2022.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun ruotsin kielen lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Edellytämme kelpoisuutta ja kokemusta ruotsin lisäksi myös joko saksan, espanjan tai englannin kielen opettamiseen peruskoulussa, verkko-oppimisympäristön sekä digiteknologian hyödyntämistä omissa oppiaineissa, kiinnostusta koulun kokonaisvaltaiseen kehittämistyöhön ja erilaisten koulun tapahtumien järjestämiseen yhteistyössä muiden oppiaineiden opettajien kanssa osana opetustyötä ja oppiaineiden välistä integrointia. Lisäksi edellytämme kiinnostusta ja kykenevyyttä kansainväliseen yhteistyöhön sekä matkustushalukkuutta oppilaiden kanssa mahdollisiin yhteistyökohteisiin ulkomailla tai kotimaassa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme erityispedagogiikan opintoja ja kiinnostusta erityisoppilaiden opettamiseen, monipuolista työkokemusta sekä valmiutta oppilaiden ilmaisutaidon kehittämiseen ja kelpoisuutta tai valmiutta opettaa oppiaineitaan kaksikielisille luokille englannin kielellä.

Nöykkiön koulu on n. 530 oppilaan yläkoulu, joka sijaitsee Espoonlahden palvelualueella Länsiväylän läheisyydessä noin 18 km päässä Kampista Helsingin keskustasta.

Koulussa on painotettua opetusta matemaattis-luonnontieteellisissä aineissa sekä 3 erityisluokkaa, joiden oppilaita opiskelee osittain myös jaksoittain integroituneina yleisluokkien ryhmissä.

Koulussa on kolme kaksikielistä luokkaa, joiden opetus voidaan toteuttaa osittain englannin kielellä.

Suomenkielinen perusopetus järjestää lapsille ja nuorille oppilaslähtöistä, korkeatasoista ja alueellisesti yhdenvertaista perusopetusta. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimimme yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen toimijoiden kanssa. Suomenkielisiä peruskouluja on yhteensä 75, ja niissä opiskelee noin 30 500 lasta ja nuorta.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/peruskoulut/noykkion-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Sari Hakola, sari.hakola@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen perusopetus, Perusopetus, Nöykkiön koulu

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Nöykkiönlaaksontie 3, 02330 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb