Peruskoulun tuntiopettaja - Kouvolan kaupunki

Peruskoulun tuntiopettaja - Kouvolan kaupunki

Kouvolan kaupungin perusopetuksessa on haettavana;

Suomen kielen ja kirjallisuuden sekä englannin tuntiopettaja ajalle 7.8.2019-30.5.2020 Perusopetuksen kelpoisuuden omaava (asetus henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 989/1998 siihen myöhemmin tehtyine muutoksineen) palkataan ajalle 1.8.2019-31.7.2020.
Toivomme että innostat opetuksessa ja persoonallasi Valkealan yläkoulun oppilaita käyttämään suomen kieltä ja englantia monipuolisesti. Sinulla tulee olla hyvät yhteistyötaidot eri ikäisten ihmisten kanssa toimimiseen yläkoulussa. Opetuksessa sinulla on valmiudet tietotekniikan hyödyntämiseen opetuksessa ja osaat käyttää oppimisympäristöjä osana omaa opetustasi.
Tuntimäärä (suomen kieli ja kirjallisuus 14-17 tuntia, englanti 6-9 tuntia) vahvistetaan työsuunnitelmassa.

Tehtävän sijoituspaikka: Valkealan yläkoulu

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukaisesti.

Tehtävää täytettäessä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa.

Tutkinto- ja työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on esitettävä annetussa määräajassa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

Valkealan yläkoulussa on 370 oppilasta ja 34 opettajaa. Valkealan yläkoulu sijaistee 13 kilometriä Kouvolasta. Valkealaan on Kouvolan keskustasta hyvät linja-autoyhteydet.
Kouvolassa Valkealan kirkonkylään on alkamassa monitoimitalon rakentamishanke, ja lähivuosina tulevat Valkealan yläkoulu ja Kirkonkylän koulu muodostamaan yhtenäiskoulun.

Läs mer

http://www.kouvola.fi/rekry

Rehtori Pauli Pölönen, pauli.polonen(at)kouvola.fi tai 02061 56553
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Kasvatus ja opetus, Valkealan yläkoulu
Adress: Torikatu 10, 45100 Kouvola

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 85 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!
Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren