Perusop. ja kansalaisopiston (tn) lehtorin virka - Lieksan kaupunki

Perusop. ja kansalaisopiston (tn) lehtorin virka

Perusopetuksen ja kansalaisopiston yhteinen käsityön (tn) lehtorin virka 1.8.2019 alkaen toistaiseksi. Tehtävä sisältää yläkoulun yhteisen käsityön kovien materiaalien opetusta, teknisen työn valinnaiskursseja sekä kansalaisopiston kursseja.

Kelpoisuus OVTES:n mukainen

Rikostaustaote, Kelpoisuuden osoittavat todistukset

Lisätietoja

http://www.lieksa.fi

Lisätiedot rehtori Reetta-Leena Hiltunen, p. 04010 44210, sähköposti reetta-leena.hiltunen(at)lieksa.fi.
Hakemukset www.kuntarekry.fi tai postitse Lieksan kaupunki, PL 41, 81701 Lieksa.

Lieksan kaupunki, Hyvinvointi, Perusopetus
Osoite: Kuhmonkatu 32, 81700 Lieksa

Lieksa on noin 11.000 asukkaan vireä kaupunki Pohjois-Karjalassa, Pielisen rannalla, alle 100 km päässä Joensuusta.
Lieksan kaupunki on paikkakunnan suurin työnantaja noin 420 työntekijällään. Pitkät työurat, toimiva palkkausjärjestelmä, panostaminen työhyvinvointiin ja koulutukseen sekä alati kehittyvä organisaatio ovat Lieksan kaupungin vahvuuksia työnantajana. Lieksan kaupungin uusittu strategia ulottuu vuoteen 2030 ja sen painopisteitä ovat elinvoima, hyvinvointi, osallisuus sekä talous ja omistajaohjaus.
Lieksassa on monipuolinen elinkeinorakenne, toimivat kaupalliset ja julkiset palvelut sekä hyvät harrastusmahdollisuudet koko perheelle. Lieksa on kuuluisa kauniista luonnostaan: Koli, Ruunaan retkeilyalue, Pielinen ja Patvinsuon kansallispuisto sekä lukuisat järvi- sekä vaara- ja harjumaisemat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Lieksassa panostetaan erityisesti kaupunkilaisten hyvinvointi- ja liikuntapalveluiden kehittymiseen. Lieksassa on tilaa elää, asua ja harrastaa!
Lieksa – Energinen ja rohkea menestyjä!

Tutustu työnantajaan