Perusopetuksen erityisluokanopettaja

Euran kunnan sivistyspalveluissa on haettavana perusopetuksen erityisluokanopettajan virka (0419) 1.8.2021 alkaen (1. sijoituspaikka Ahmasojan koulu).

Haemme motivoitunutta työntekijää, jolla on ammattitaitoinen ote työhönsä ja kokemusta myös haastavasti käyttäytyvien lasten kanssa työskentelystä. Arvostamme yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta sekä positiivista ongelmanratkaisukykyä.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Todistusjäljennöksiä ei ole tarpeen liittää hakemukseen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Virkaan valitun tulee ennen valinnan vahvistamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esittää nähtäväksi lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Opetuspäällikkö Jaakko Laeslahti p. 044 422 4791 tai sähköp.: jaakko.laeslahti@eura.fi ja rehtori Anne Aalto p. 044 422 4645 tai sähköp.: anne.aalto@eura.fi

Lisätietoja

Euran kunta, Sivistyspalvelut, Yleissivistävä koulutus, Ahmasojan koulu

Eura on n. 12 500 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.


Osoite: Savikontie 11, 27510 Eura
Euran kunta - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs