Perusopetuksen ja lukion lehtorin viransijaisuus

PERUSOPETUKSEN JA LUKION POIKIEN LIIKUNNAN JA TERVEYSTIEDON LEHTORIN VIRANSIJAISUUS 1.8.2021-31.7.2022

Juhani Vuorisen koulussa on haettavana perusopetuksen ja lukion poikien liikunnan ja terveystiedon lehtorin viransijaisuus. Tehtävään kuuluu liikunnan ja terveystiedon opetusta sekä perusopetuksessa että Kannuksen lukiossa. Juhani Vuorisen koulussa on 178 oppilasta ja se toimii samassa kiinteistössä Kannuksen lukion kanssa. Lukiossa on 110 opiskelijaa.

Kannuksessa on hyvät puitteet liikunnan opetukselle sekä koulukeskuksessa että vapaa-aikakeskuksessa ja sen maastossa. Liikuntavälineistö on monipuolinen ja ajanmukainen.

Haemme koulukeskukseemme aktiivista, yhteistyökykyistä ja oppilaslähtöistä työotetta toteuttavaa opettajaa. Arvostamme joustavuutta, hyvää organisointikykyä ja vuorovaikutustaitoja. Pidämme tärkeänä kokemusta yläkoulun liikunnan opetuksesta sekä sähköisten oppimisympäristöjen käytöstä.

Virassa noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa. Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaisesti.

Virkaan valitun on esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset toimitetaan 21.4.2021 klo 12.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.kannus.fi

Tutustu työnantajaan

Perusopetuksen ja lukion rehtori Sakari Typpö, p. 044 4745 420, sakari.typpo@edu.kannus.fi

Kannuksen kaupunki, Sivistyspalveluiden osasto, Opetuspalvelut
Osoite: Asematie 1, 69100 Kannus

Kannus on vireä kaupunki Keski-Pohjanmaalla, Lestijoen varressa. Kannus tarjoaa viihtyisän asumisympäristön, monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet sekä laadukkaat vapaa-ajan palvelut. Kannuksen kaupunki kehittää toimintaansa jatkuvasti ja panostaa henkilöstön hyvinvointiin sekä ammattitaidon kehittämiseen.

Suggested jobs