Perusopetuksen ja lukion opettajan sijainen - Lopen kunta

Perusopetuksen ja lukion opettajan sijainen - Lopen kunta

Lopen kunta hakee sijaisia perusopetuksen ja lukion opettajien sijaisrekisteriin kesken lukuvuoden täytettäviä lyhytaikaisia sijaisuuksia varten. Sijaisia tarvitaan mm. luokanopetukseen, erityisopetukseen sekä perusopetuksen ja lukion aineenopetukseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Lisätietoja antaa Kirkonkylän kasvatusalueen rehtori Erika kauppi-Nykänen 019 758 6187, Läyliäisten kasvatusalueen rehtori Jukka Mursula 019 758 6222, Launosten kasvatusalueen rehtori Susanna Eljaala-Ojala 019 758 6209 sekä Lopen yläkoulun ja lukion rehtori Vilho Ylönen 019 758 6265.

Lopen kunta, Sivistyslautakunta, Koulutoimen yhteiset palvelut
Adress: -, Loppi

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, noin 8000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä työhyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa eri työuran- ja elämänvaiheissa. Loppi on savuton työnantaja.
Lopen kunnassa on kahdeksan perusopetusta antavaa oppilaitosta, seitsemän alakoulua ja yksi yläkoulu. Yläkoulun yhteydessä toimii kunnan oma lukio. Esiopetusta antavia pisteitä kunnassamme on viisi, joista kolme toimii päiväkotien yhteydessä ja kaksi alakoulujen yhteydessä. Varhaiskasvatus on osa sivistystoimea. Henkilöstöä kunnan kouluissa on yhteensä noin 130 henkilöä.

Mer om arbetsgivaren