Skip to main content
test

Rekrytoimme lukuvuoden 23-24 aikana Pudasjärven kaupungin hyvinvoinnin ja sivistyksen toiminta-alueella työntekijöitä opettajien sijaisuuksiin perusopetuksessa ja lukiossa. Työtehtävään kuuluu toimia opettajana eri luokkatasoilla. Kutsu työhön voi tulla nopeallakin aikataululla.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kokemusta tiimityöskentelystä sekä kykyä työskennellä erilaisten oppilaiden kanssa.

Ilmoittaudu sijaisrekisteriimme täyttämällä sähköinen hakemus. Kerro meille kohdassa "Vapaamuotoinen hakemus tehtävään" sinua kiinnostavat luokka-asteet (alakoulu, yläkoulu, lukio) sekä työtehtävät.

Opetustoimen henkilöstön kelpoisuus tehtävään määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Hakijan tulee esittää itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Kelpoisten hakijoiden puuttuessa voimme huomioida työhön soveltuvaksi katsomamme hakijat. Sijaisuudet soveltuvat loistavasti esimerkiksi opintojen oheen, osa-aikatyötä tekeville tai ne tarjoavat muuten joustavan tavan työskennellä omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla.

Hakijoihin ollaan yhteydessä tarvittaessa. Emme tällä hetkellä haastattele kaikkia sijaisrekisteriin ilmoittautuneita. Päivitämme käytänteitä lukuvuoden aikana ja tiedotamme mahdollisista muutoksista hakijoita.

Jos jokin opettajan paikka on avoinna normaalina rekrytointina, tulee sinun hakea ko. paikkaa erikseen omana hakuna (oma työavain). Tämä sijaisrekisteri on käytössä vain etsiessämme lyhytaikaisia sijaisia hyvinkin nopealla aikataululla.

Odotamme hakemustasi. Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.pudasjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Jussi Kolu, Lakarin koulu, p. 040 352 4943
koulunjohtaja Anne Punkeri, Kipinän koulu, p. 040 826 6471
apulaisrehtori Simo Silander, Hirsikampus, p. 040 560 9840
apulaisrehtori Hely Forsberg-Moilanen, p. 050 441 7791

Lisätietoja

Pudasjärven kaupunki, Hyvinvointi- ja sivistystoiminta, Sivistyspalvelut

Pudasjärvi on noin 8000 asukkaan matkailu- ja metsäkaupunki Oulun läänin pohjoisosassa. Pudasjärvi on tunnettu upeista ulkoilumaastoista ja Suomen eteläisimmästä tunturista Iso-Syötteestä. Rajanaapurimme Oulun keskustaan on vain noin tunnin ajomatka luonnonkauniista kaupungistamme.

Me Pudasjärvellä katsomme tulevaisuuteen ja pyrimme jatkuvasti tekemään asiat paremmin. Keskeisiä arvojamme ovat yhteisöllisyys ja avoimuus, luonnonmukaisuus sekä hyvinvointi ja tasa-arvo. Pudasjärvi tarjoaa terveellisen elämän hyvien palveluiden lähellä, maaseutumaisen inspiroivat työ- ja asuinmaisemat sekä upeat harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden.


Osoite: Varsitie 7, 93100 Pudasjärvi
Pudasjärven kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb