Perusopetuksen ja lukion päätoiminen tuntiopettaja

PERUSOPETUKSEN JA LUKION PÄÄTOIMINEN TUNTIOPETTAJA (USKONTO JA FILOSOFIA)

Haemme perusopetuksen ja lukion päätoimista uskonnon ja filosofian tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Viran sijoituspaikka on Juhani Vuorisen koulu (vl. 7-9) Kannuksen koulukeskuksessa. Opetusta on myös Kannuksen lukiossa. Koulussa on tulevana lukuvuonna 178 oppilasta. Lukio toimii myös koulukeskuksessa. Lukiossa on 106 opiskelijaa. Opettajia koulukeskuksessa on yhteensä 28.

Tehtävään kuuluu uskonnon ja filosofian opetus perusopetuksessa ja lukiossa.
Psykologian opinnot katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kokemusta sähköisten oppimisympäristöjen käytöstä sekä valmiutta osallistua koulun ja opetuksen kehittämistoimintaan. Tehtävään kuuluu myös luokanohjaajana toimiminen.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaisesti.

Virka täytetään 1.8.2021 alkaen toistaiseksi ja siinä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset toimitetaan 12.4.2021 klo 12.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.kannus.fi

Tutustu työnantajaan

Rehtori Sakari Typpö, p. 044 4745 420, sakari.typpo@edu.kannus.fi

Kannuksen kaupunki, Sivistyspalvelut, Opetuspalvelut
Osoite: Asematie 1, 69100 Kannus

Kannus on vireä kaupunki Keski-Pohjanmaalla, Lestijoen varressa. Kannus tarjoaa viihtyisän asumisympäristön, monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet sekä laadukkaat vapaa-ajan palvelut. Kannuksen kaupunki kehittää toimintaansa jatkuvasti ja panostaa henkilöstön hyvinvointiin sekä ammattitaidon kehittämiseen.

Suggested jobs