Perusopetuksen ja lukion rehtori

Polvijärven kunnassa on haettavana yhtenäisen perusopetuksen ja lukion rehtorin virka. Tehtävään sisältyy myös sivistystoimen toimialajohtajan tehtävät. Perusopetuksen ja lukion rehtori toimii sivistyslautakunnan esittelijänä.

Koulumme sijaitsevat kirkonkylällä ja Sotkuman kylällä. Kirkonkylällä opetusta tarjotaan peruskoulun 1.-9. luokilla ja Sotkumassa 1.-6. luokilla. Polvijärven oma lukio on kirkonkylällä.

Virkaan vaadittava kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen (1998/986) mukaisesti. Eduksi katsotaan hyvät viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä opetuksen hallinnon ohjelmien (esim. Multiprimus, Kurre, Dynasty, office365) ja käytänteiden tuntemus.

Perusopetuksen ja lukion rehtorin virka on haettavana 1.4.2021-18.4.2021 kello 23.59 saakka.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen liitteenä tulee toimittaa kopiot kelpoisuuden osoittavista todistuksista. Toimitettuja hakemuksia tai liitteitä ei palauteta.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä työnantajalle alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset, lääkärintodistus terveydentilasta perusopetuksen ja lukion rehtorin virkaan liittyen sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkka ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaisesti. Voit esittää oman palkkatoiveesi hakemuksessa.

Lisätietoja

http://www.polvijarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Kunnanjohtaja Jari Tuononen
Puh. 040 104 6001
jari.tuononen@polvijarvi.fi

Polvijärven kunta
Osoite: Polvijärventie 6, 83700 Polvijärvi

Polvijärvi on 4200 asukkaan kokoinen ja näköinen kunta Pohjois-Karjalassa. Meidät löytää kahden vesistön, Viinijärven ja Höytiäisen välistä, ja luonnonrauhaa, turvallisuutta ja elintilaa meillä on vaikka muille jakaa.

Meitä on täällä Polvijärvellä kuitenkin yllättävän paljon. Jos lasketaan yhteen vakituiset asukkaamme, kesäasukkaat ja Polvijärvellä töissä käyvät, on meitä kaikkiaan noin 5000 ihmistä. Olemme varmoja, että tämän 5000 ihmisen joukosta kumpuavat parhaat ideat, visiot ja käytännön kehittämistarpeet. Niiden avulla teemme Polvijärvestä sellaisen paikan olla ja elää, kuin se meille parhaiten sopii.

Kuinka tämän siis teemme? Siitä voi lukea lisää osoitteessa https://www.polvijarvi.fi/yhdessa

Polvijärven kunta - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs